Lehetséges, hogy Hitlert láttam?
Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.
Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?
Veletek történt már ilyen?
Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?
Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?
Sajnálom, nem akartalak megsérteni, nézd el a szkepticizmusomat. Tényleg megütköztem a történeten, remélem hamar megoldódik a probléma. Bár őszintén szólva nem tudom, hogy lehet az ilyet megoldani...
93-as voltam.
Kérdező, majd ha megint mész akkor érj hozzá
Tanulj meg németül, és mondj neki valamit, nem olyan nehéz az
Embereket nem szoktam látni, autók járnak, meg néha egy-egy busz. Van nem messze tőle egy buszmegálló, asszem ott csak távolsági buszok állnak meg. Nagyon ritkán. És igen, akkor még zárva vannak, de én úgy tudom, hogy az a színház atlán már nem is működik.
Ma reggel, bár szombat volt, elmentem arra. A két kutyámat sétáltattam. Természetesen ott volt. Már nem is tudom mikor lepődök meg jobban, akkor ha ott van, vagy akkor ha nincs XD
Megálltam előtte pár lépéssel, és a kutyáim furán viselkedtem. Vagyis nem morogtak, meg ugattak pont rá, de arra felé nagyon szagoltak valamit. Mintha éreznének valamit a levegőben.
Láttam, hogy hitlernek mozog a szája, gyorsan bekapcsoltam a hangrögzitőt és közelebb mentem. Plusz vittem magammal egy papírt meg egy ceruzát, biztos ami biztos.
És most lesz érdekes. Haza jöttem, meghallgattam, de nem hallatszott rajta semmi.
Szerintem ugyan azt mondta mint múltkor, ezeket a szavakat jegyeztem meg (vagy valami hasonló):
kríg vagy krík (nem értettem pontosan, hogy g-t vagy k-t mondott), bezígn, gehörn, és biztos vagyok benne, hogy a náci szót is hallottam. Nem beszélt most sokat, talán egy mondtat volt az egész. Most nem ismételgette magát.
Lehet hülyeséget írtam és nem is ezeket a szavakat mondta, de én valahogy így értettem.
Krieg = háború
bezeigen = mutatni
gehören = tartozni vkihez/vkié
Lehet, hogy mutatni akar neked valamit a háborúval kapcsolatban.
Ha jól értem rajtad kívül senki sem látja? Nem lehet, hogy hallucinálsz?
Láttunk mi is szellemeket, nekem az volt a szerencsém, hogy sosem egyedül, így tudtuk, hogy nem őrültünk meg, de azért elmonduk szakembernek, az nem tudott mihez kezdeni vele.
Nem lehet, hogy foglalkoztat ez a náci ideológia s azért látod?
Valakinek látnia kell rajtad kívül, ha szellem, keress erre "érzékenyebb" egyéneket, akik nem néznének hülyének és elmennének veled. Ha csak te látod, halu.
105!
Lehet hogy mutatna valamit, de mi a franc lenne itt Pécsen, ami olyan fontos lenne, hogy Hitler idejönne szellemként, hogy megmutassa nekem. Akkor inkább Németországba bukkant volna föl. Ott elképzelhető, hogy értékesebb dolgok vannak.
Bár, ha ezen indulunk el, az is eszembe jutott már, hogy a családommal kapcsolatos. Azért csak én látom. Lehet, hogy egyik rokonomnak köze volt Hitlerhez, a nácikhoz vagy a világháborúhoz?
106!
Nem lehet, hogy én vagyok az az ismerősöd? XDD
107!
Halucinálnék? És akkor mi magyarázza azt, hogy a kutyáim pont ott, mintha éreztek volna valamit? Kicsi az esély rá, hogy pont abban a pontban szállingózott valami szag. Bár lehet, hogy igazad van, én már nem tom mi van velem.
Krieg háború,az a bezígn meg szerintem besiegen akar lenni nem bezeigen,mivel a besiegent így kell mondani,és annyit jelent hogy győzni
A gehören pedig tartozik vmi vmihez
Szerintem a háború győzelme a mienk vagy valami ilyesmit mondhatott
Amúgy nem veszem komolyan ezt a hülyeséget csak mondtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!