Mitől ijedhetett meg a kutya és a csincsilla? Ilyet még sosem láttam/hallottam. Szinte sokkos állapotba kerültek. (hozzáteszem, NEM kamu. )
Nyugodtan ültünk bent a szobában a barátommal, mindenki aludt, az állatok is. A barátom szerint elhangzott egy hosszú morgás (én nem hallottam, mert fülessel néztem éppen egy filmet), majd pedig a kutya eszeveszett módon elkezdett visítani.(azt már meghallottam, mert annyira hangos volt) Behoztuk a kutyát, jelenleg is nyugodtan alszik a lábamnál. Miután a kutya bejött, a csincsillájuk kezdett furcsa, ugat hangokat adni, a barátom kiment, és láttuk, hogy a csincsilla egy bizonyos pontot figyel, és szinte sokkos állapotban van. Mit láthattak? Láthattak egyáltalán valamit?
Idevág, hogy egyik éjjel 4 óra körül a kutya elkezdett őrült módon ugatni, de nem találtunk kint semmit. A macskával szokott így viselkedni, de az most kint van valahol az utcán. Mi lehetett ez? Nagyon ijesztő.
Jó.
...Kösz az értelmes hozzászólást te pöts.
Elképzelhető, hogy csak hangokat hallottak, olyan frekvencia tartományból, amiket mi emberek nem hallunk meg. Ez ultrahang és infrahang egyaránt lehet. Ezeknek egyébként az irányát is érzékelik.
A fenti eset nálunk is előfordult már párszor, és ez volt a magyarázata - mint utóbb kiderült.
Szeritned mitől lehetett?
Talán,egy démon,szellem,energia-lenyomat maradék,vagy földönkívüli,asztráltérből esetleg a negyedik dimenzióból.
Ezt ilyen információk alapján nem lehet megmondani.
A barátod épp mit csinált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!