Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Figyelt kérdés

Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.

Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?

Veletek történt már ilyen?

Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?

Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?

2012. dec. 6. 14:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/346 anonim ***** válasza:
39%
Ne játszd már magad ennyire... elég gyenge.
2012. dec. 6. 17:48
 32/346 anonim ***** válasza:
85%
Annyi eszed van mint egy hanyattdöntött kockacukornak!
2012. dec. 6. 17:51
 33/346 A kérdező kommentje:
szakadok tőletek....figyu, ha nem hiszitek el akk minek olvassátok el, főleg miért válaszoltok??
2012. dec. 6. 19:20
 34/346 anonim ***** válasza:
96%

Figyelj, neked az a válasz kéne, hogy igen, Hitler volt?

Nem, nem Hitler volt.

"igen, csak állt feltartott kézzel. hát, olyan egyenruha vagy mi volt rajta. öltöny, meg nadrág, amiben a filmbekben is szoktuk látni. és jelvények voltak rajta. meg természetesen a bal karján a horogkereszt. "

Kezdjük azzal, hogy Hitler iszonyú ritkán öltözött így, a leggyakrabban sima NSDAP ruhát viselt.

2012. dec. 6. 19:25
 35/346 anonim ***** válasza:
97%
Persze! Feltámadt csak azért hogy találkozzon veled..
2012. dec. 6. 19:55
 36/346 anonim válasza:
83%
Mondj neki valamit^^ mond neki a beszédét. Bökd meg, vagy valami hasonló ha rád néz és motyog valamit németül akkor Fhürer mond neki szerintem, mert én összefosnám magam...
2012. dec. 7. 08:09
 37/346 anonim ***** válasza:
57%
Ha legközelebb meglátod vigyél egy fürészt és vágd a fejébe a fütyirnek .
2012. dec. 7. 13:11
 38/346 anonim ***** válasza:
73%
Privátba küld el a fotót ha van!
2012. dec. 7. 17:09
 39/346 A kérdező kommentje:
persze majd fölteszem facebookra a közös képünket
2012. dec. 7. 17:21
 40/346 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem szellem volt.A falumban egyszer egy ember felakasztotta magat,valami problema miatt.Egy esos reggel edesapam elment dolgozni Autoval.Az akasztott ember haza melett vitt az ut.Edesapam elmondasa szerint megpillantotta a fickot.Egyhejbe alt es lefele nezett.nem egyenesen nezett hanem lefele,ahogy megleltek a kotelen.Hitler szelleme mit csinalna egyebet mint náci karlenditéssel álljon.
2012. dec. 7. 19:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!