Lehetséges, hogy Hitlert láttam?
Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.
Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?
Veletek történt már ilyen?
Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?
Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?
13!
igen, csak állt feltartott kézzel. hát, olyan egyenruha vagy mi volt rajta. öltöny, meg nadrág, amiben a filmbekben is szoktuk látni. és jelvények voltak rajta. meg természetesen a bal karján a horogkereszt.
14!
nem áll szándékomba a neonácik ellen tenni. Kedvelem Hitlert és a náciait is.
17!
igen, hova küldjem? és hogy hívnak?
"nem áll szándékomba a neonácik ellen tenni. Kedvelem Hitlert és a náciait is."
Akkor miért ijedtél meg?
igazad van kijavitom magam: nem megíjedtem,inkább meglepődtem.
bár ha egy halottnak hitt (bár mondjuk ő tényleg halott) embert látunk, bárki megíjedne. még ha anyámről lenne is szó, akkor is megíjednék, pedig őt is szeretem.
és minek állna pécsen, egy helyben mint egy szobor, mindig ugyanabban az időpontban?
egyébként meg nem, nem ő volt az. Az enyémnek (mármint amit én láttm) minden vonása megegyezett Hitlerével. Hajszálra ugyan olyan volt, és valljuk be, nem sok ember mászkál Hitlerfejjel.
"A kérdező kommentje:
nagyon viccesek vagytok, haha..."
Te viszont abszolút nem vagy vicces a kérdéseddel. Mi legalább próbálkozunk. Hihetetlen, hogy hányan akadtak akik komolyan vettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!