Egy szellemmel lenne dolgom (? )
tegnap 22:26
Akik előttem laktak a lakásba az egy idős házaspár volt. Tőlük lett megvéve a lakás szóval nem itt haltak meg. Hogy előtte ki/mi volt itt azt nem tudom. Nem tudom milyen dolgot hozhattam volna ami vonzza a szellemeket, elméletileg semmi ilyet.
tegnap 22:36
Szerintem meg ezt felesleges volt ideírnod.
Szia!
Na most megprópálak újra segíteni. Lassan Úgy érzem, hogy engem is bekavarnak a többiek. Ha az orvosok azt mondják, nincs semmi akkor valószínűleg nem természetes dolog áll a háttérben. Így merném kizárni az alvásparalízises válaszokat. Na szóval:
A problémát abban látom, hogy az energiahiányos állapotban az asztráltest nem túl jól irányítható. Ezt kellene orvosolni. Ajánlanám, a következő erőnövelő bájitalt(ne nézz hülyének:)!).
Forralj fel vizet, tégy bele sót, levendulát és feltöltött kristály(oka)t. Biztos van neked valamilyen kristályod. Na ezt tedd ki pl holdfénybe és így feltöltődik.(a követ)Ezeket főzd 10 percig, s amikor már gőzöl mond a következő igézetet:
"Minden erő szálljon e főzetbe,
a kristály ereje összegyűl testembe,
minden erő szálljon e körzetbe,
s a levegőből az én testembe!"
Ezt idd meg, s közbe mondogasd a 2. és 4. sort!
Idd meg lefekvés előtt másfél órával.
Ha ez nem használ, akkor szellemmel van tényleg dolgod. Attól tanácsos minnél előbb megszabadulni. Ezt most nem írom le, de írj, ha kell!
JÓ ÉJSZAKÁT! :)
Üdvözlettel: Won
Won: Köszönöm a válaszodat.
Hát nagyon érdekes az a bájital dolog... De megpróbálom. Az mindegy hogy a kristály mekkora, és hogy milyen?
Szia!
A kristályból elég egy 1-2cm-es, nem kell nagy, csak legyen feltöltve!
Ha nem működik, írj ám:)!
Üdv: Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!