Mit tegyek, ha szellemmel lakom egy fedél alatt?
Pár hete valami, vagy valaki...mintha beszélgetne az ablakom alatt..vagy az ágyam mellet!
De semmit se látok!
És néha annyira kiráz a hideg, hogy ihaj!
Beképzeled magadnak a szellemet! ne parázz ezen,akkor nem fogsz félni.
De ha sok pénzed van,akkor keress fel egy kuruzslót,aki hisz a szellemekben és "megszabadít" tőle.
Éjszakai jelzőfénynél próbálj aludni, aztán, ha így is hallod a hangokat, akkor nézz körül, hátha egy cső vezeti a hangot. A mellettünk levő családi házzal közös falunk egy helyen a szellőzőnél vezeti a hangot, én is frászt kaptam először.
Ha normális magyarázat nincsen, akkor próbálj wicca boszorkányt hívni vagy szelleműzőt esetleg látót, a google-n keresztül találsz szerintem.
a Wicca vallás az csak nagyobb kárt okoz mint ami van!
De azért köszi
nekem volt olyan, hogy egyik este tv-nézés közben magától felkapcsolódott a villany
értetlenül lecsuktam
erre elindult a konyhában a víz a csapban, de zubogott, többször tekergettem, hogy elzárjam
és egyedül voltam a lakásban...
1. ha szellem volt, semmi értelme nem volt a tetteinek
2. ha üzenni akart volna, tehette volna egyértelműbben
Köszike..ha megint jelentkezik...figyelni fogok, hogy üzenni akar e valamit...!
Amúgy betűtáblát ne használjatok...!
Haverom egyszer hallott valami kopogást....amíg én kint voltam a konyhában egy kis rágcsáért!
Éppen a Paranorma activity ment...!De ennek semmi köze sem volt ahhoz amit haverom hallot!
Haverommal is történt valami fura...neki meghalt a mamája...és sokszor mondja, hogy látja..meg hallaj...azokat a hangokat amiket a halála előtt....utolsó hanggént adott magából!...És a temetőben láttuk is a mamáját...!
vedd rá hogy fizessen albérleti díjat, vagy legalább őrizze a házat :)
Egyébként ne foglalkozz vele, ha nem zavaró a dolog, ha meg úgy érzed, a sutyorgás az idegeidre megy, legalább a hálódból zárd ki úgy, hogy a küszöböt és ablakpárkányt sóval szórod fel.
Ez bizony skizofrénia lesz.
Egyszerű pszichiátriai kezeléssel megoldható az egész.
Skizofrénia...bakker....nem csak én tapasztaltam..baránőm is..meg haverok!
Bunkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!