Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek, ha szellemmel...

Mit tegyek, ha szellemmel lakom egy fedél alatt?

Figyelt kérdés

Pár hete valami, vagy valaki...mintha beszélgetne az ablakom alatt..vagy az ágyam mellet!

De semmit se látok!

És néha annyira kiráz a hideg, hogy ihaj!

2011. ápr. 17. 14:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
52%
Hát, ha úgy érzed, akkor szerintem keress fel egy táltost.
2011. ápr. 17. 15:20
 2/13 anonim ***** válasza:

Beképzeled magadnak a szellemet! ne parázz ezen,akkor nem fogsz félni.

De ha sok pénzed van,akkor keress fel egy kuruzslót,aki hisz a szellemekben és "megszabadít" tőle.

2011. ápr. 17. 15:40
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

Éjszakai jelzőfénynél próbálj aludni, aztán, ha így is hallod a hangokat, akkor nézz körül, hátha egy cső vezeti a hangot. A mellettünk levő családi házzal közös falunk egy helyen a szellőzőnél vezeti a hangot, én is frászt kaptam először.

Ha normális magyarázat nincsen, akkor próbálj wicca boszorkányt hívni vagy szelleműzőt esetleg látót, a google-n keresztül találsz szerintem.

2011. ápr. 17. 15:52
 4/13 A kérdező kommentje:

a Wicca vallás az csak nagyobb kárt okoz mint ami van!

De azért köszi

2011. ápr. 17. 15:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt olyan, hogy egyik este tv-nézés közben magától felkapcsolódott a villany

értetlenül lecsuktam

erre elindult a konyhában a víz a csapban, de zubogott, többször tekergettem, hogy elzárjam

és egyedül voltam a lakásban...

1. ha szellem volt, semmi értelme nem volt a tetteinek

2. ha üzenni akart volna, tehette volna egyértelműbben

2011. ápr. 17. 16:10
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszike..ha megint jelentkezik...figyelni fogok, hogy üzenni akar e valamit...!

Amúgy betűtáblát ne használjatok...!

Haverom egyszer hallott valami kopogást....amíg én kint voltam a konyhában egy kis rágcsáért!

Éppen a Paranorma activity ment...!De ennek semmi köze sem volt ahhoz amit haverom hallot!

Haverommal is történt valami fura...neki meghalt a mamája...és sokszor mondja, hogy látja..meg hallaj...azokat a hangokat amiket a halála előtt....utolsó hanggént adott magából!...És a temetőben láttuk is a mamáját...!

2011. ápr. 17. 17:56
 7/13 anonim ***** válasza:
keress fel valami szakértőt, de sok kamus vigyázz! Alaposan nézz körül a szakmában! De ha nem foglalkozol a dologgal, és úgy veszed, mint ha meg se történne, lehet elmúlik...
2011. ápr. 17. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:

vedd rá hogy fizessen albérleti díjat, vagy legalább őrizze a házat :)

Egyébként ne foglalkozz vele, ha nem zavaró a dolog, ha meg úgy érzed, a sutyorgás az idegeidre megy, legalább a hálódból zárd ki úgy, hogy a küszöböt és ablakpárkányt sóval szórod fel.

2011. ápr. 18. 09:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez bizony skizofrénia lesz.

Egyszerű pszichiátriai kezeléssel megoldható az egész.

2011. ápr. 21. 18:55
 10/13 A kérdező kommentje:

Skizofrénia...bakker....nem csak én tapasztaltam..baránőm is..meg haverok!

Bunkó!

2011. ápr. 24. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!