Találkoztatok már szellemmel?
Első: A temetőben való észlelésekről sokat hallottam már,kiváncsi vagyok milyen lehet,de én is úgy vagyok mint te,nem szeretek még nappal se ott járni. :S
Második:És honnan érezted? megérintett? meghallottad? észrevetted?
Az előző vagyok.
Én úgy érzékelem őket, hogy éjjel felriadok, vagy elalvás előtt egy nyugtalan érzés kerít hatalmámba, mintha figyelnének. Nehéz elmondani, egyszerűen érzem a jelenlétét. Olyan is volt már hogy a zárt, teljesen huzatmentes szobában magától elkezdett a szobabiciklin forogni a pedál. Biztos egy túlsúlyos kísértet volt :)
Marivs
Én csak 1 kérdést szeretnék feltenni Marivsnak.
Ha sokan arról számolnak be, hogy kinyílt az ajtó, hozzájuk ért 1 kéz, kikapcsolt a monitor és tudják hogy asztrállény volt, akkor te honnan veszed, hogy nem árthatnak az embernek, amikor fizikai kapcsolatba kerülnek a tárgyakkal. Vagy van nekik valami törvényük, hogy játszani csak mértékkel?:D
Sziasztok!
Én sem tudok ilyen "törvényről", hogy nem árthatnak az embernek. mondhatni ez szellemfüggő. :)
De léteznek, igen. Ők azok a lelkek, akik valamiért nem tudtak továbbmenni a köztes létből. Valamikor ők is emberek voltak, nem nem megfelelően éltek, vagy nem megfelelően haltak meg. Szóval maradt még itt egy kis elintéznivalójuk.
Én magam eddig egyszer találkoztam ilyennel. Egy közeli barátom édesanyja látogatott meg egy meditációmban, és velem maradt azt azt követő álomban is. A néni 45 éve halt meg, elég csúnyán, és azóta nem lelt nyugalmat. Az álmom végén azonban békésen tudott távozni.
Hát, nekem ennyi kapcsolatom volt eddig a szellemekkel.
Szép napot nektek!
ParlanDo
Igazából ez ember függő, az ilyen asztrállények legtöbbször a saját érzéseink kivetülései, és minél erősebben tápláljuk irányukba az adott érzelmet, annál erősebbek lesznek. Igazából nem nagyon tudnak fizikai kontaktusba lépni a mi síkunkkal, tehát nem fog senkit megfojtani álmában egy dühös kísértet, vagy ilyesmi. Csak pszichikai és érzelmi síkon árthatnak az embernek, ez ellen kellőképpen fel kell vértezni magát.
Marivs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!