Találkoztatok már szellemmel?
Figyelt kérdés
és ha igen mikor,hol,féltetek?2009. ápr. 13. 21:22
1/22 anonim válasza:
Ja! A szobámban volt, és iszonyatosan megijedtem tőle. Becsuktam a szemem, és megvártam amíg elmegy...
Szerencsére, azóta nem volt ilyen.
2/22 anonim válasza:
én vagyok a hivatásos szellemirtó a környéken.. :D amugy amig nem látok 1-et szemtöl szembe nem fogok benne hinni és nem vagyok valami félös... :)
3/22 A kérdező kommentje:
én egyszer láttam pontosabban csak utána vettem észre mert egy várban lettem lefényképezve és ott állt mögöttem nem teljesen kivehető alak de teljesen ott mögöttem szinte nekem dőlt és szüleim is mondták amikor fényképeztek nem volt ott senki brrrrrrrr........
2009. ápr. 13. 21:56
4/22 anonim válasza:
Megmutathatnád azt a képet, kíváncsi lettem, nekem sosem maradt meg, én videóztam mikor szellemet idéztünk, mind láttunk egy alakot, ugyanolyat, de a videón semmi nem volt.
5/22 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló igen szívesen megmutatom csak írj privátba mert én neked nemtudok
2009. ápr. 13. 22:20
6/22 anonim válasza:
ha minden igaz, akkor nekem tudsz küldeni privátot, elküldenéd? érdekel
7/22 anonim válasza:
Szia! Nekem is eltudnád küldeni mert kiváncsi vagyok. Amúgy én nemtalálkoztam egyenőre szellemel,de nem is akarok annyira.:D
8/22 anonim válasza:
igen..a szobámban..éjszaka..többször is. furcsa, de egyáltalán nem féltem..inkább olyan érzés volt, mintha védve lennék..
9/22 anonim válasza:
Szia
Nekem is elküldhetnéd, ha van rá időd. Imádom az ilyen képeket, igazán érdekesek.
KÖszi.
10/22 anonim válasza:
Szia .ha lenne időd akkor nekem is elküldhetnéd....köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!