Találkoztatok már szellemmel?
2 alkalommal is láttam, de nem ugyanazt.
1. amikor kisebb voltam. Éjszaka felkeltem, mert wcre kellett mennem. A szobám ajtaja előtt végződik a lépcső. Már az ajtónál voltam, amikor észrevettem a nagy fényességet a lépcső alján. Arra gondoltam, hogy "Te jó ég! Sprint az ágyba". De nem ilyedtem meg. Néztem. Emberi alakja volt. Oldalt állt a lépcső alján és a nappali felé nézett, majd amikor megláttam, felém forditotta a fejét. Nagyon jó érzés kapott! Boldog voltam! Visszamentem az ágyamba és elaludtam.
2. a barátom szobájában, amely teljesen máshol van, mint a mi házunk. Reggelfele volt. A barátom már felkelt, mert koránkelő tipus, én meg szeretek tovább aludni, ha lehet. Tovább aludtam. Azt vettem észre, hogy valaki bámul. De nagyon. Azt hittem, hogy biztos a barátom, mert ő bizony szeret engem úgy költeni, hogy közel rakja az arcát az én arcomhoz. (rettenetes) Nem akartam engedni neki, hát lehunyva tartottam a szemem. De hangokat hallottam a konyhából és kettőnkön kivül nem volt a lakásban senki. No ekkor megijedtem! Ha a barátom a konyhában van, akkor ki bámul? Bolond vagyok??? Kinyitottam a szemem. Egy emberalak volt a szoba sarkában. Átlátszó volt. Egy rövig ideig még néztük egymást, majd elszaladt a folyosó felé.
Nálam a szobámban vagy a házunkban biztos, hogy van szellem. Látom, hogy egy fehér árgy mozog ide-oda és ha alszok a jobb fülembe suttog. Legutóbb azt mondta: Mondd! Mondd meg!
Csak nem tudom, hogy hogy érti, mert csak ezt ismételgette.
A hangja alapján tudom, hogy egy fiatalabb férfi. Nincsenek rossz szándékai.
A párom lakásán is láttam egy szellemet. De ő csak bámult, amikor aludtam. Ezzel fel is ébresztett, de amikor ránéztem (magas fehér alakot láttam a szoba másik végén) megijedt és elszaladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!