Egy szellemmel lenne dolgom (? )
ma 19:56
Miért én csak így nekiállok beszélni a szobában és ő válaszolni nekem olyan frekvencián hogy halljam és magyarul? Mik vannak...
Én nem nagyon hiszek a szellemekbe, de velem már történtek furcsa dolgok, két helyen is.
Az első helyen régen állítólag egy férfi öngyilkos lett. Itt nemcsak én mások is érzékeltek furcsa dolgokat. (Többen is laktunk ott, egy srác egy éjjel az érezte fojtogatják, másoknál bekapcsolódott a konnektorból kihúzott vízforraló, én éreztem valaki leheletét a nyakamon, mikor nem volt ott senki, stb.) De ez a "szellem" jó szándékú volt, lehetett vele tárgyalni. Pl. a nővéremet utálta, mikor eljött egy hétre hozzám, 2 nap alatt több minden romlott el, mint előtte 8 hónap alatt. Akkor félig-meddig komolyan mondtam a szellemnek (neve is volt), hogy figyu, ő a tesóm, és csak látogatóban van, egy hét múlva elmegy, bírd ki légyszi. Utána semmi sem ment tönkre többet.
A másik helyen régen öregek otthona volt, sokan meghaltak ott, na ott többen is panaszkodtak furcsa dolgokra. Pl. nekem egy éjjel borzalmas rémálmom volt, nem tudtam megmozdulni, azt álmodtam hogy valaki végighúzza a kezét a hátamon, sikoltozni akartam, de nem nem jött ki hang a torkomon, aztán hirtelen felébredtem egy nagy levegővételre. Fura az, hogy más is álmodta ugyanezt (ezt hónapokkal később mesélte, tök más kapcsán), meg hallott olyat, mintha mászkálnának a tetőn, stb. Aztán mikor már nagyon féltem, meg rossz volt, akkor leültem az ágyam szélére és azt mondtam magamban: figyeljetek, én nem látlak benneteket, nem is hallak. Segíteni nem tudok. Kérlek hagyjatok békén engem. Soha többet nem volt rémálmom, legalábbis hasonló nem.
Azt nem tudom, hogy most tényleg szellemek voltak ott, vagy valami megrekedt energia, vagy csak magamat sikerült megnyugtatnom, de próbáld ki, hátha segít...
ma 20:15
Húúú, hát ez egy érdekes történet. Komolyan kezdem szerencsésnek érezni magam hogy (még) velem nem történtek ilyenek. Köszönöm, majd ezt is megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!