Egy szellemmel lenne dolgom (? )
"A beszámolók szerint a három meghatározó tünet a kontrollálhatatlan, merev test, éber tudatállapot és mérhetetlen rettegés." Hát ezekből az éber tudatállapot alig van meg, és mint mondtam egyáltalán nem rettegek, azt is leírtam hogy a mai esetnél szinte nem is aludtam el és úgy történt. Ja és nem hallucinálok hozzá semmit, általában idegen "erőt" sem érzek csak akkor gondolkozom el ezen miután magamhoz tértem.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:25
Ez a leírás kissé hosszú, de természetesen majd átolvasom.
Ezt a hideg levegõt én is sokszor érzékelem. Nem tudom hova tenni, volt ùgy, hogy a teraszon vagyok este, pl. és a viràgaim furcsàn berezegnek, és érzem ezt a hideg levegõt. Figyeltem, hogy a szél fùj-e, de sajnos volt ùgy, hogy egyàltalàn nem volt légmozgàs. Ilyenkor elhesegetem a gondolataimat, mivel nem lehet valóban tudni
,hogy mi okozza.
ma 12:39
Én elhiszem amit mondasz, annak ellenére hogy alapjáraton senkiben se bízok azok után amiket itt tapasztaltam igen sok mindent eltudok képzelni, hiába magyarázzák hogy képzelgés meg fantázia. Írtam azt is hogy sehol máshol eddig nem éreztem ilyet csak ebbe a lakásba(persze ezt senki nem vette figyelembe, persze azt se amit leírtam hogy mi történt miközben nyugodtan ültem a szobában). Szerencsére te el tudtál költözni abból a lakásból én ezt sajnos nem tudom megtenni. Nem szerencsédre viszont veled súlyosabb dolgok is történtek, ezért szeretnék valami megoldást keresni én is mielőtt elfajulnának a dolgok. Bár nagyon segítőkész emberek írogattak eddig,egyik sem tudott segíteni ahogy olvasom ezt az alvásparalízises dolgokat valahogy sehogyse tudom összeegyeztetni azzal ami velem történt. Egyszerűen az más volt.Viszont talán ezt a fotózást nekem is ki kéne próbálnom. Azt hogy utána mit csináljak arról fogalmam sincs...
ma 12:43:
Gondolom kissé meglepődtél. Én is... annál inkább mert egy teljesen zárt lakásban voltam ahol elvileg semmilyen szélnek nem kéne bejönnie, de főleg nem hideg szélnek mert kint több mint 30 fok van.
A gond az hogy ez nem csak sima levegő, semmi furcsa érzése nem szokott az embernek lenni a széltől... Az viszont annál furcsább amikor a csukott szobaajtó alól érzed hogy beszivárog egy hideg szél amilyen hideg kb télen szokott lenni. Utána éreztem hogy ez ott van, ott kering szerte-széjjel még soha ilyet nem tapasztaltam.
Ezt a nem foglalkozunk vele hozzáállást meg nem szeretem mert magától semmi nem lesz jobb.
Keress meg valakit,aki a szellemekkel meg hasonlókkal foglalkozik. Pl: táltos iskolás Kovács András vagy valakit aki megtisztítja a lakásodat szellemi szinten.
Sokat hallottam ilyenekről,bár mivel én nem tapasztaltam,nem igazán hiszek benne.
Bár egyik albérletemben tetőtérben laktunk és olyan hangokat hallottam mintha régi padláson lépkedne valaki pedig nem volt padlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!