Miért van itt ennyi földhözragadt?
akkor keresned kell egy olyan embert, aki képes megmutatni neked, jobbat nem tudok.
Esetleg próbálkozhatsz tudományos jellegű szellemvadászattal, a téma ilyen irányú utána olvasásával.. hinnél-e egy rezgésmérő szerkezetnek, vagy egy sugárzás mérő szerkezetnek, melyen hirtelen, semmiféle magyarázat nélkül meglódulnak, és csupán egy bizonyos területen belül mérnek "aktivitást" ?
"csupán egy bizonyos területen belül mérnek "aktivitást""
Uránbányában biztosan. pl.: GM számlálóval. Mellesleg mindenhol van sugárzás a világon valamilyen szinten.
akkor semmi bizonyíték nem létezik?
akkor honnan tudod hogy valós?
ha nektek azok a dolgok a valószerűek, amiket nemlehet bizonyítani. akkor amik bizonyíthatók azt meg ti nem hiszitek el?
amiben én hiszek azt tudom bizonyítani.
akkor bennem van a hiba?
ilyen dondolata hogy is lehet valakinek: -ez azért igaz mert nem látjuk...
-onnan tudni hogy igaz hogy nembizonyította soha senki....
ugyanmár. vicc.
istenben se hiszek. de legalább a biblia ottvan ami elhitethetné a létezését velem. de itt még egy ép sort se írt senki hogy bizonyítson.
-akkor szerintem létezik 9és fél fejű sárkány aki rollerrel jár szántani! AKI NEMHISZI AZ FÖLDHÖZRAGADT TUDATLAN!?!?
mert bizonyítanom nekem se kell akkor!
mert kitaláltam hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!