Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért van ennyi hülye?

Miért van ennyi hülye?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy miért jó azoknak, akik nevetségessé teszik a boszorkányságot, mint vallást? Ezek közé tartoznak a magukat mindenféle nagy mágusnak kinevezett televíziós, tolvajok, a tudatlan okoskodók, és egyéb idióták. Miért nem lehet megérteni, hogy a boszorkányság nem gagyi hókuszpókusz, meg szaros Harry Potter, hanem életfilozófia, ami világszinten elismert vallásként működik? Érdekes módon a buddhista, hindu, keresztény stb. vallásokat senki sem égeti nyilvánosan...
2011. máj. 18. 18:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
azért jó mert addig sem unatkoznak, a boszorkányság mint vallás :D szerintem csak annak örülj hogy nem a középkorban boszorkánykodsz... azt is értékelhetnéd hogy nem gyújtanak fel az első adandó alkalommal mikor valami boszorkányságot művelsz :D nevetségessé tenni... ugyan már, az emberek 99%-a amugysem veszi komolyan, a harry potter meg szerintem egy nagyon jó könyvsorozat izgalmas és nem véletlenül lett rohadt nagy siker...
2011. máj. 18. 18:32
 2/24 A kérdező kommentje:

Látjátok? Erről beszélek: a legtöbb ember így viszonyul hozzá, pedig azt sem tudják mi fán terem, csak mert nem egy megbízható forrásból hallanak róla, hanem őrültektől, akik elhiszik, hogy olyat varázsolnak, hogy "azt mindenit" (tűzlabda, meg egyéb baromságok)... :S

Amúgy a középkor nem véletlenül kapta meg a "sötét" jelzőt... Nagy hülyeség volt természetgyógyászokat, vegyészeket, és fizikusokat máglyára küldeni, de ha te a mérhetetlen tudatlanságot pártolod, nem szólhatok bele...

2011. máj. 18. 18:40
 3/24 anonim ***** válasza:
45%
Ennyi erővel akkor jedilovag lehetnék:D
2011. máj. 18. 18:42
 4/24 anonim ***** válasza:
ezt olyan szinten érted, hogy vannak boszorkányok, akik varázsolnak?
 5/24 anonim válasza:
a kérdezőnek küldtem egy privit :)
 6/24 A kérdező kommentje:

"ezt olyan szinten érted, hogy vannak boszorkányok, akik varázsolnak?"

Nézz utána! Kíváncsi leszek a te véleményedre egy alapos tájékozódás után...

2011. máj. 18. 18:53
 7/24 anonim válasza:
Írtam vissza :)
2011. máj. 18. 18:55
 8/24 Killgun ***** válasza:
52%
Ha ez vígasztal,én nem tartom hülyeségnek,sőt...én pont úgy ismerem el vallásnak,mint a kereszténységet.Minden vallásban van valami igazság.Sok ember el nem hinné,hogy mire képes,ha koncentrál egy picit...Na de a boszorkányságtól áttértem az agykontrollra bocs :') Nem mindenki hülye,csak én sem beszélek a haveroknak arról,hogy tüzet gyújtok gondolattal,meg esténként elhagyom a testem...Lehet,hogy a te 1-ik barátod is ilyen vallású,csak nem beszél róla.(tapasztalat)
2011. máj. 18. 19:06
 9/24 anonim ***** válasza:
nincs kedvem utánanézni, mert nem különösebben érdekel a téma. de egyébként semmi bajom nincs ezzel már ha neked úgy jött le...
2011. máj. 18. 19:08
 10/24 anonim ***** válasza:
35%

Ezt a sok hülyét, utána se olvastok, csak beszéltek.

Ha azt mondod boszorkányság akkor nem állat áldozásra meg ilyenekre kell gondolni. Pont olyan vallás, mint a többi. Ugyanúgy hisznek egy felsőbb hatalomban. És a vallásuk alappillére nem más, mint a természet szeretet. Hogy szeresd a környezetet, legyél jobb ember, és ne árts se magadnak sem másnak.

Legalábbis régi olvasataimra hagyatkozva ezekre emlékszem. Csak annyi az olvasatlan agyatlan, hogy még mindig úgy fogja fel a "boszorkányságot" mint a középkorban, hogy biztos igéket kántál, és átkozódik. Kérnék szépen mindenkit, hogy olvasson utána aztán állítson véleményt. Mert ennyi erővel egy katolikust is nyugodtan máglyára dobhattok.

2011. máj. 18. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!