Miért van ennyi hülye?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy miért jó azoknak, akik nevetségessé teszik a boszorkányságot, mint vallást? Ezek közé tartoznak a magukat mindenféle nagy mágusnak kinevezett televíziós, tolvajok, a tudatlan okoskodók, és egyéb idióták. Miért nem lehet megérteni, hogy a boszorkányság nem gagyi hókuszpókusz, meg szaros Harry Potter, hanem életfilozófia, ami világszinten elismert vallásként működik? Érdekes módon a buddhista, hindu, keresztény stb. vallásokat senki sem égeti nyilvánosan...2011. máj. 18. 18:26
11/24 anonim válasza:
"Ezt a sok hülyét, utána se olvastok, csak beszéltek." ezt gondolom rám érted, mert nekem szólt a kérés, hogy olvassak utána amit én nem szeretnék. Holott én csak egyetlenegy kérdést tettem fel, amire az volt a válasz, hogy nézzek utána. Mi a baj? mi rosszat írtam? Nem érdekel ez a téma és? Attól még nem mondom azt, hoyg nincsenek, nem voltak stb. pont azért mert nem tudok a témáról semmit.!!!!
12/24 anonim válasza:
Általában azért olvasatlan "agyatlan" ch ( boszorkányságról beszélsz és mást nevezel agyatlannak pfff XD ) mert teszik mindenki magasról erre a "vallásra" .
13/24 A kérdező kommentje:
Az a jó, és nagyon érdekes, hogy akik lehülyézik és elküldik a boszorkányság felől érdeklődőket, hogy nincs semmilyen ép ész indokuk, vagy érvük. Ez megnyugtat, mert ez azt jelenti, hogy azért annyira mégsem nagy hülyeség ez... :)
2011. máj. 18. 19:32
14/24 anonim válasza:
19:14 vagyok. mint mondtam nekem semmiféle előítéletem nincs ezzel kapcsolatban, és azokkal kapcsolatban sem, akik hisznek ebben. Én a kettő között állok, mert szinte semmilyen információm nincs erről. De ha: egyszer mondjuk valaki jártas valamennyire a dologban, és tudja, hogy mit neveznek boszorkányságnak, és úgy nem hisz benn, akkor azt nem kellene lehülyézni. Meg persze fordítva sem. Persze a kérdezővel ebben egyetértek...mármint a kérdésével. Ő valószínűleg tudja, hogy mi ez és tudja azt is, hogy nem az amit a tvben látunk. De csak azt az egyet nem értem, hogy ha ti hisztek valamiben, és a másik nem, vagy nincs fogalma sem arról, azt miért kell rögtön elítélni, ellenszenvesen viselkedni vele. Én pl. konkrétan egy dolgot kérdeztem és ha kaptam volna rá választ vagy nagyon röviden elmagyaraázná valaki, hogy miről szól ez az egész, akkor elolvasnám és annyival is okosabb lennék. De nem baj, ha annyira kíváncsi lenék utánaolvasnék. Ha ez is egy vallás, úgy mint a kereszténység, akkor ne ítéljétek már el azt, aki nem tud ezzel azonosulni. Nem lehetünk egyformák.
15/24 A kérdező kommentje:
Félreértettük egymást, ha magadra vetted, amit írtam, hisz te egyértelműen elzárkóztál, oké, én ezt tisztelem, másokhoz szóltam az előbb. Őket sem ítéltem el, ha talán úgy is tűnt, csak az a baj, hogy ők nem azt mondják : nem hiszek benne, nem érdekel... hanem idiótának néznek más embereket, akik eszerint élik életüket. Én, mint leendő vallástörténész nagyon érdekesnek tartom, hogy miért szocializálódott így a társadalmunk. A boszorkányok azt állítják tiszteletben tartják a másik vallását, nem láttam még példát szitkozódó, gyilkolási kényszeres pogányt, nem úgy, mint keresztény papot, vagy hittérítőt, ha arról volt szó, hogy boszorkány...
2011. máj. 18. 19:53
16/24 anonim válasza:
A modern wicca az ősi vallásaink paródiája. Ha valakit komolyan érdekel az univerzum nem a jobb kéz felőli ösvényen tapogatózik.
17/24 anonim válasza:
Rendben van, akkor így már érthető... egy kicsit magamra vettem tényleg, mert nem tartanám igazságosnak, ha most engem ítélnétek el csak azért mert nem egy az érdeklődési körünk. De jó, akkor így tisztázva lett.:)
18/24 anonim válasza:
Tudod mi az érdekes? Hogy azok, akik nem hisznek abban, hogy boszorkányság létezik, a te szavaiddal élve "tudatlanok", mégis te, aki akkor ezek szerint nagyon is sok mindent tudsz, úgy beszélsz, mintha a te se.ggedből sütne a nap, és egyből úgy viszonyulsz ezekhez az emberekhez, mintha te felsőbbrendű lennél. Gondolkozz el rajta, hogy vajon miért nem hisznek az emberek ebben, mikor ilyen emberek osztják az észt, mint TE.:)
19/24 A kérdező kommentje:
22:35!
Nem érzem, hogy felsőbbrendű lennék, csupán hangsúlyozni szándékoztam, hogy, akik egyértelműen elutasítják, miért nem ismerik...
A kisgyerek utálja spenótot, mert zöld, és trutyis, meg sem kóstolja, de utálja. Ha megkóstolja, lehet, hogy ízlene neki, vagy lehet, hogy nem, de a spenót attól még finom, hogy vannak páran, akiknek nem ízlik. Minden étel finom, de nem nem mindegyik ízlik nekem sem. Én ilyen kor azt mondom, "nekem nem ízlik", és nem mondom, hogy "nem finom". Érted a különbséget?
2011. máj. 19. 08:49
20/24 anonim válasza:
Szerintem azért utasítják el, mert abból nem tudnak pénzt csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!