Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért raknak fel ide ennyi hülye kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Vagy a pénisz méretesek vagy a teljesen értelmetlen kérdéseknek mi értelme van? Miért van ennyi hülye ember? Miért kérdeznek sokan hülyeségeket?
Azért, amiért te az összesre válaszolsz :)
Unatkoznak, nem tudnak magukkal mit kezdeni, és ezt a szórakozást találták maguknak.
Én is. De mind ugyanazért vagyunk itt sztem. :)
(első)
Hogy ilyen csiták, mint te tudjanak az összesre válaszolni!
Most gondolj bele:
Ha mindenki csak normális kérdéseket tenne fel, akkor te és a hozzád hasonló többi balf@sz mire válaszolgatna?
Mert van olyan aki nem tudja massal ezeket megbeszelni...
Es mond mar el nekunk mi lenne a szamodra normalis kerdes?!????????
a Te kérdésed érdekes volt számomra, mert egyszer én is ezt kérdeztem, hogy manapság, miért tesznek fel hülye kérdéseket az emberek, főleg a fiatalok.
A fiatalok mindig unatkoznak és kitalálnak valamit, hogy feldobják a napjukat :D
Sőt, még a nem létező karaktereket is piszkálják a netes fórumokon, pl. Cartmant, de az már lerágott csont xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!