Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szégyelnétek ha a barátotok sántítana? Azért tettem fel a kérdést, mert akikkel eddig ismerkedtem mind visszautasított, és volt olyan is aki ki is röhögött miatta. Tényleg ilyen gáz? 20/F
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 20:54
1/11 The Mentalist válasza:
HÚH ennyire megbasztad hátulról XDXD
2/11 anonim válasza:
Ha valaki ezért lenéz, akkor jó nagy bunkó.
4/11 anonim válasza:
Nem. Sőt,ha valaki kiröhögné vagy beszólna neki azt jól pofán vágnám.
6/11 Robikaaaaaaaaaaa1992 válasza:
DE SZEMÉT VOOOOOOLT
:d:d:
7/11 anonim válasza:
Akkor, barátom, azok a lányok nem érdemelnek meg téged. A kapcsolatok pont hogy nem arról szólnak, hogy kivel lát a világ, hanem arról, hogy Te hogy érzed magad bennük.. A kapcsolat alapja a bizalom és az elfogadás. Nem működik megfelelően egy kapcsolat, ha nem fogadjátok el egymást úgy, ahogy vagytok.
8/11 anonim válasza:
Igazából szerintem ez egy elég zavaró tényező lehet, de ne add fel, biztosan fogsz találni magadnak való lányt előbb utóbb. Aki meg kiröhög miatta azt nyugodtan vágd pofán.
9/11 anonim válasza:
Dr House-ért nedvesednek a bugyik szal nem feltétel sztem :D
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna.
Jó nagy bunkó, aki kinevetett, ne foglalkozz vele. Jobb is, hogy nem jött össze, mert elég sivár lelke lehetett az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!