Miért van ennyi hülye?
Sziasztok!
Az utolsóval vitatkoznék. Személyes tapasztalatom hogy pár évvelezelőtt segíteni akartam egy srácnak mert bajban volt az élete , nem volt munkája és volt még néhány probléma amire orvoslást kért.
Megkért hogy segytsek neki munkát szerezni és hogy az egészségét is javítsam fel. Adtam neki energiát s megtettem ami tőlem telt hogy az élete egyenseb kerüljön.
Fizetségként azt mondta hogy kérhetek bármit, pénzt vagy akármit. Természetesen ezt elutasítottam és mondtam neki hogy ha egyensbe kerül az kellő elismerés és fizetség nekem.
Ezel arra akartam rávilágítani hogy mások hitéből nagyon is sokat lehetne keresni ahogy ezt meg is teszik a humbuk TV-s jósdák meg maga a keresztény egyház is adomány címén vagy az egyházi tizedből.
Ám az etika azt diktálná hogy ne fogadjanak el semmit főleg ne pénzt. Mert a pénz megrészegíthet és kísértésekbe hoz. ( erre nem egy példát kínál a történelem.)
A legtöbb jós pl aszerint kéri a jutalmát amennyit a jóslata a másik embernek ér vagy természetben kap valamit.
Ha más nem a hírneve és megbecsülése nő ami pedig az egyik legnehezebben építhető terület.
Azal pedig egyetértek hogy sokan bolondságnak tartják a boszorkány vallásokat vagy természeti vallásokat. Nincs ezzel probléma kell hogy legyen ellensúly amely megerősíti a kitartást s megadja azt az egészséges kételyt ami szükséges hogy elkerüljük a bigottságot. De ugyanúgy érvényes ez fordítva is. A zárkózóknak is kell hogy valaki mutasson más utakat amivel kerekebb lesz a világuk. ( gondoljatok a kinai yin - yangra és a két kis pöttyre )
Az emberek nagy része nem hisz benne és fél, undorodik töle.
Miért ?
a válasz egyszerü az ember fél és nem akar eggyütt élni azzal amit nem ismer.
gondolj csak bele...
hülyék nélkül milyen unalmas lenne már?
ha nem lenne ennyi hülye ember a világ unalmas lenne:D
ezért vannak a drogosok és a csövesek is,kell az utánpótlás a világnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!