Miért van itt ennyi földhözragadt?
"mérkellennyire terjeszteni a tudatlanságukat?"
A földhözragadtaknak, ahogy te nevezed a tudományos elméletekben inkább igazságot találókat, ugyanúgy tudatlanságnak fogják fel a szellem, Isten, stb-hívőket.
Egyébiránt a "tapasztalás" megmagyarázható tudományos értelemben is, így aki abban lát logikát, nem győzi meg senkinek a beszámolója.
Másrészt: nyitottak a témák, átjárhatóság van, tehát hívő-hitetlen ír azokba a témákba, amiben elvileg nem érdekelt. (ennek persze az is lehet az oka, hogy "megtérítse" a másikat, hogy ne a "rossz" szemlélet alapján lássa a világot.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:41
"mérkellennyire" véletlen egybe írtam...És mielőt még ebbe is belekötnél tudom h nem "mér" hanem miért.. Nagyon nagy helyesírási hiba -.-
Én teljesen szkeptikus vagyok, nem hiszek semmi ilyesmiben és sosem szoktam az EZOTÉRIA kategóriába jönni. A főoldalról szoktam szemezgetni, most is csak ott olvastam ezt a kérdést, kíváncsivá tett a "földhözragadt" szó :-)))
Teljesen igazad van, sosem jönnék ide okoskodni, ha egyszer nem hiszek benne! Ez a ti kategóriátok, tiszteletben is tartom! :-) De amúgy nem kell megeröltetnem magam, hogy kihagyjam a témát, egyszerűen nem is érdekel. :-)
"nyakatekert" válaszokat, ill. indoklást nem a "hitelenek" adnak, hanem azok, akik hisznek ezekben az ostobaságokban.
"Oké hogy így gondolkodnak de mérkellennyire terjeszteni a tudatlanságukat? "
fordítva ülsz a lovon, kedves kérdező. a tudatlanságot pont azok próbálják terjeszteni, akik... ld. a fenti pont :)
"ezek az emberek mind dilisek? Hát nem hinném..." (t.i. a "hívők")
nem, nem dilisek - legalábbis a többségük nem.
csak képzetlenek, hiszékenyek, befolyásolhatók.
"és igen, azért járok ide, mert szeretem a hülyeség miatt a fejemet az asztalba verni, vagy kellemesen felröhögni. "
Akkor te kötekedni jársz ide, úgye? Csinálni a balhét! Vagány lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!