Miért van itt ennyi földhözragadt?
igazad van
nah megyek, mert félre jönnek értem a zűrlények
Azért, mert például Te is úgy beszélsz róluk, hogy "földhözragadt", meg a "tudatlanságukat" emlegeted.
Mit vársz?
A kérdésed alapján Te sem fogadod el, ha valaki nem úgy gondolkozik, ahogy Te.
Teljesen igazad van.
Tulajdonképpen a tudatlanság egyre csak terjeszkedni kíván és ezek az emberek alkalmasak a vezettetésére.
Nem kell velük foglalkozni, mintha nem is lennének.
Azt, hogy ezek a materialista emberek mit gondolnak és mondanak teljesen lényegtelen, nem érthetik meg a lényegét az életnek. Létezésükben ítélkeznek.
Én nem haragszom rájuk és nem is érdekelnek még az sem, hogy milyen sok beteg jár ide "röhögcsélni".
A Te igazad és tudásod a tiéd...ők elutasítják...de igazából nem is tudják mit utasítanak el...Nem a mi problémánk.
Vannak emberek, akik egyszerűen olyan gondolkodásúak, hogy nem tudnak hinni az ilyesmiben, őket meg lehet, hogy az idegesíti, hogy mi igen. :)
Meg az is közrejátszhat a dologban, hogy ebben a rovatban azért elég sok az unatkozó emberkék által feltett gagyi kérdés, így a rovat kicsit komolytalanná válik. Így meg akik eddig sem hittek az ilyesmiben, csak még jobban röhögnek rajtunk.
Mondjuk azt én sem értem, hogy akkor miért írnak a kérdésekhez, gondolom ők is unatkoznak, vagy csak terjeszteni akarják a gondolataikat. :D
A kérdező teljes joggal teszi fel ezt a kérdést az ezotéria kategóriában, és "beszél róluk úgy, hogy "földhözragadt", meg a "tudatlanságukat" emlegetheti", hiszen ők jönnek ide hívatlanul és kötekedő hangnemben.
Ha a kérdező pl. a tudományok rovatban válaszolgatna szellemi, természetfeletti érvekkel, akkor persze ő lenne az aki idegesíti a többieket, kötekedik stb.
Amihez nem értek, nincs róla tapasztalatom és nem is érdekel, azt én nem minősítgetem vagy kritizálom, hanem messze elkerülöm. Ha valaki ezt az elvárást sem fogja fel, akkor szinte nem is ugyanazon a bolygón lakunk, de hogy nem azonos szellemi színvonalon, az holtbiztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!