Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A megvilágosodás által mi AZ...

A megvilágosodás által mi AZ a tudatos tér amire ráébredünk?

Figyelt kérdés
Tehát adott a megvilágosodás pillanata amikor a tudatunk túl "tágul" a testen és így kívülről, testen kívüli tapasztalás által ébredünk rá hogy nem az emberi forma vagyunk, hanem a tudatos tér amiben az emberi forma jelen van, ezt követi egy további "tágulás" amikor már a tudat egységességére ébredünk, hogy minden forma ebben az egy tudatos térben jelenik meg, tehát hogy az egész univerzum minden lénye ebben a tudatos térben jelenik meg különböző létformákban. A megvilágosodott embert már nem korlátozza a forma kötöttsége, tudja hogy ha a forma véget ér a testi halállal, az nem a vég, csak a forma vége, a tudat amiben jelen volt a forma, az örök. De mi ez az örök tudat amiben minden teremtődik pillanatról pillanatra?

2019. jún. 10. 08:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/119 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a közeg amiben élünk teljesen alkalmatlan a szárnyak nyitogatásához. "

Ez az egó védelmi mechanizmusa. Szerinted mikor lesz alkalmas a szárnyak nyitogatásához? Majd eljön a jövőben egy időpont, amikor valami hang leszól a fellegekből, hogy "na most itt az idő, a szárnyak nyitogatására!". Hát nem. Kezdjük ott, hogy idő nem is létezik. A gondolatok hozzák létre az időt.

Mindenkinek saját magát kell megváltani, ezáltal pedig megváltódik a világ. Csak a jelen pillanat létezik, így csak a jelen pillanatban lehet a szárnyakat kinyitni.

2019. jún. 12. 11:22
 52/119 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolom,hogy ez nem az a helyszín mert mérgezik az elménket,mérgezik a testünket,minden ellenünk van. Ezt inkább egy nehezített pályának gondolom,mint kb a brazil focisták a gödrös gyepen tanulnak meg a labdával bánni.
2019. jún. 12. 21:28
 53/119 anonim ***** válasza:
Sőt... ha megvilágosodsz könnyen a zártosztályon találhatod magad. Ez egy ilyen hely.
2019. jún. 12. 21:30
 54/119 anonim ***** válasza:

"Azért gondolom,hogy ez nem az a helyszín mert mérgezik az elménket,mérgezik a testünket,minden ellenünk van"

A világ egy projekció. Én már semmi ilyesmit nem látok, pedig régen nagy összeesküvés elmélet hívő voltam. Nem mondom, hogy nincs összeesküvés, csak már nem foglalkozok ilyen dolgokkal, mert értelmetlen bármivel is foglalkozni.

2019. jún. 12. 23:09
 55/119 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt vallom,hogy csak figyelni kell hogy az életünk ne hulljon szét,az elménk épsége megmaradjon mert ez nem az a hely ahol meg kell világosodnunk. Az univerzum mutatja az utat,számtalanszor irányt vált a sodrás,azt észre kell tudni venni hogy mikor hol a helyünk.Ha szar lesz az életünk,tudni kell változtatni rajta. Ha elkezdenénk filózni tételesen mi hogyan milyen irányban befolyásolja a testünket,elménket igen frusztráltak lennénk,nagyon tényleg nem érdemes kíváncsiskodni.
2019. jún. 12. 23:41
 56/119 anonim ***** válasza:

Ez nem az a hely, ahol meg kell világosudnunk?

Mikor jön akkor el az a hely, idő?

Soha! A legnagyobb ördög a halogatásra buzdít! Hát te vagy az!

2019. jún. 13. 15:36
 57/119 anonim ***** válasza:
62%

Frusztrált az ember így is, meg úgy is. Állandó zavart okoz az, hogy öröknek hisszük azt, ami átmeneti! Ragaszkodunk a dolgok iránt emiatt.

Ez egy mocsár, az anyagi létezés! Minél jobban mész bele, annál jobban süppedsz el! Mikor fogunk akkor kijutni?

Mikor ébredünk rá, hogy hagyjuk a szarba az egészet, mert fontosabb a lelkünk?

Aki erre törekszik, annak sok sikert, kitartást, szerencsét, és jóságot kívánok!

2019. jún. 13. 15:43
 58/119 anonim ***** válasza:
Hát ha én lennék a gonosz, az nagyon jó lenne:))) kár hogy én a kis százalékhoz tartozom,aki kutyákat ment,hajléktalant segít ki,dobozgyüjtögetőnek kérés nélkül ad a kis pénzéhez hozzá,állatszeretetből vega és hisz a karmában.Én csak leírtam a gondolataimat segítő jelleggel,de nyilván mindenki olyan tempóban világosodik meg és olyan síkon ahogy és ahol neki jó. A sértegetés ebben a témában amúgy is furán veszi ki magát szerintem,további szép estét Mindenkinek!
2019. jún. 13. 22:18
 59/119 anonim ***** válasza:
62%

A karmában nem hinni kell. Bár a vallások hitet csináltak belőle. A karmának semmi köze ahhoz, hogy ha valami rosszat csináltál ebben az életben, akkor azt tovább viszed a következőbe. A karma valójában nem más, mint az ok-okozat, ami az egyetlen igaz törvénye az Univerzumnak. Magad is megtapasztalhatod a mindennapi élet során: ha leejtesz egy almát, akkor az leesik. Ez a karma.

2019. jún. 13. 22:23
 60/119 anonim ***** válasza:
Momdja ezt az ördög! Verj agyon egy állatot! Ez jó érzés? Hallgass akkor rá! Lelked rajta!
2019. jún. 13. 22:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!