A megvilágosodás által mi AZ a tudatos tér amire ráébredünk?
# 9
Igen mint egy program amibe érzelmi töltést raktak, azaz a szeretet teremtő erejével alkot. Ugye aki felébred a testből az testen kívüli tapasztalás által ébred rá hogy ő nem a test, hanem ő az aki a testet kívülről szemléli, ezt követi az átható szeretet megélése amikor a szeretet mindent áthatva meghozza az egységre ébredést, tehát a forma tovább él de már nem elkülönültségben hanem egységben és alkotó szeretetben élve minden létezővel. Igazából az emberi forma mindig is ott volt az egységben, csak a forma érzékeit összekötő elme, a benne felhalmozott tudással azonosította magát és így elkülönültséget élt meg. Ez az én lepleződik le.
a keletiek fontos fogalma: az üresség.
A szív-szútrában ezt recitálják: 'A forma az üresség az üresség a forma.' Itt hallhatod ójapánul a szív-szútrát, maka hannya haramita shingyo:
Egyébként tök érdekes, hogy most írtad ki ezt a kérdést, mert pont éjjel értem el olyan szintre, hogy láttam önmagam az elme és az érzések nélkül, kívülről nézve.
Mondom, hogy nincsenek véletlenek. Ez az egész egy előre megírt sztori.
Lehet, hogy ha az összes ember felébred, akkor a tudat hirtelen kiébred a saját álmából, és egy ágyban találjuk magunkat valami VR-os szemüveggel a fejünkön. Egy olyan valóságban, ami 1000x kiterjettebb, mint ez a valóság, és amely valóságban a mi valóságunk csak egy számítógépes játék.
Ha megadod magad a jelennek, akkor nem gondolkozol róla. Pontosan tudod, hogy az elme nem adhat rá választ.
"Lehet, hogy ha az összes ember felébred, akkor a tudat hirtelen kiébred a saját álmából, és egy ágyban találjuk magunkat valami VR-os szemüveggel a fejünkön."
Időnként feszegetem ezt a kérdést, pont azért hogy aki nem élt meg hasonlót abban is mozduljon valami belül, ezzel fokozva az ébredést a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!