Megátkozták a gyűrűt?
köszi az utolsó válaszokat :)
igen mostmár biztos hogy elmegyek egy cigány jósnőhöz
Lehet, hogy ő is hallotta, de mint mondtad, ő nem hitt benne. Ez egyre durvább. Ha ő is felvette és neki is szólt, de nem hallgatott rá, akkor következtess ebből, hogy veled majd mi lesz. Akkor még csak megszédültél, rosszul lettél. De lehet, hogy másnap meghaltál volna. Ő is lehet, hogy szédült, de csak az örge kornak tulajdonította. Nem tudom. Láttad, hogy rosszul lett volna? Ez egyre bizzarrabb! Nagyon furcsa és ijesztő. Ilyenek nem mindennap történnek. Meséld el, hogy mik történtek ezek előtt! Nem mesélt semmit a nagymamád, hogy rosszul lett volna? Minden részlet fontos lehet!
ma 13:07, ma 13:10, ma 13:19 voltam.
13:28 köszi a választ :)
okéé , hát igazábol nem láttam rajta semmi furcsát , csak amikor felvette a gyűrűt kicsit elmerengett de kb. 2másodpercig. Nem elötte nem volt semmi betegsége , tényleg nem volt semmi baja.
Előző vagyok természetesen... :)
Uff! Ez akkor komoly! NE vetesd föl SENKIVEL! Amúgy tök mindegy milyen jóshoz mész, aki igazán tudna az nem kér pénzt érte. Kevés igazi jós létezik, lényegtelen szinte a származása. Várj még egy kicsit, mert lehet az is pont, hogy akkor hoz rosszat, ha viseled! Bár kicsi az esélye, de még ki kell ismerned a gyűrűt. Mesélj légyszi részleteket, hogy még jobban megismerhessem a helyzeted!
13:28 voltam...
13:36 :)
Oké psze nem fogom senkivel fölvetetni , hát mit meséljek??
Minden apró részlet számíthat! Bármi, amit különösnek találtál, de nem figyeltél oda rá eléggé! A többi ékszer, a régi fényképek, a szoba, ahol voltatok, az egész lakás meg minden, a nagymamád meg a te viselkedésed... Bocsi, hogy ennyire kíváncsi vagyok, de látod mit számítanak az olyan apróságok is, mint hogy felvette a gyűrűt, majd levette!
13:26...
13:26->13:36
Bocsi, bekavarodtam... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!