Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Milyen saját élményeitek...

Milyen saját élményeitek voltak telepátiával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szkeptikus véleményeket köszönöm, de nem kérek. Én is tudom, hogy a kísérleti eredmények ellentmondásosak, de azt is tudom, hogy a tudomány még nem ismer minden lehetséges kölcsönhatást, kommunikációs módot vagy energiaformát.

2012. júl. 19. 12:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 Tom Benko ***** válasza:

@Kérdező: Nos, ha neked szólnak, te mindig azonnal fel tudod hívni az illetőt? Ugye, hogy nem. A késés mértéke meg függ attól is, hogy mennyire fontos számodra az adott személy. Innentől máris torzul a mintavétel, és, ahogy az előttem lévő is írta, ez már elég lehet a pár százalékos eltéréshez. Ilyenkor szokás korreláció-analízist végezni. (Főleg ennek hiánya miatt szokták egyébként S.-t cseszegetni...)

Félre ne értsd, én lennék a legboldogabb, ha létezne telepátia. Csukafejessel vetődnék rá a lehetőségre. Kár, hogy semmi erre utaló jel nem található.

2012. aug. 6. 12:22
 72/72 anonim válasza:
Többször is volt már, hogy tudtam, hogy az egyik ismerősöm a munkahelyemen engem néz monitoron. Tisztán láttam az arcát, ahogy mosolyog. Kb 5 perc múlva meg elment mellettem és köszönt. Utólag kiderült, hogy biztos is hogy nézett, 1000% És nem egyszer fordult elő. Nagyon sokszor megérzem ha figyel valaki. Arra is gondoltam, hogy volt egy jel (pl. megéreztem valahogy az illatát, még ha olyan gyenge is volt, hogy az szabad szimattal nem érzékelhető, és mellette meghallottam a motorja robaját-még ha az nagyon halk is volt, és csak a tudatalattim érzékelte), és az agyam összerakta a képet, de mi van ha nem? Ezt hívhatjuk telepátiának?
2012. szept. 14. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!