Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A gyerekeitek láttak vagy...

A gyerekeitek láttak vagy látnak szellemeket? Mit mesélnek? Mit csinálnak olyankor mikor látják őket? Hogy kezelitek a helyzetet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 20:27
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim válasza:
Igenis látják a szellemeket. Semmit nem kell csinálni a gyerekkel amíg nem változik meg (negatív irányba) a kicsi viselkedése.
2012. jan. 4. 13:43
 52/58 anonim válasza:
81%
én nem vok egy kisgyerek 12 éves vok, de hallottam szellemeket. Senki sem volt itthon egyedüléreztem magam elkezdtem félni, ezért bekapcsoltam a tv-t. Bezártam az összes ajtót. Egy perc sem telt bele míg hallottam h nyílik az ajtó, és a kulcs hangját és mintha az anyámnak a hangát is hallottam volna. Gyorsan kiszaladtam a szobámból de nem állt ott senki. Gondoltam az ajtó előtt áll h beengettem, ajtótnyitottam de nem állt ott senki. Nagyon megijedtam, gyorsan vissza akartam menni a szobámban, mikor megfordultam ott volt egy "árnyék" a másik szobában, de nagyon hamar eltűnt....o.O... ezért bezárkóztam a fürdőszobába és eltakartam a tükröt. Nemtom mért takartam el, olyan fura érzésem volt...:S
2012. jan. 15. 11:50
 53/58 anonim ***** válasza:
igen!! látják őket..vagy az angyalokat..léteznek látó gyermekek..én,mielőtt még bárki is beszél volna nekem az angyalokról,és tudtam volna hogy mik azok,a legelső rajzaimon mindennek volt angyalszárnya..aztán jött hozzánk egy látó kisgyerek,aki anyum barátnőjének a lánya volt,ugyanakkora volt mint én,anno 4 éves..furcsa volt az a délután,nem is igazán tudom elmagyarázni..játszottunk,de mintha nem csak mi játszottunk volna,hanem még jópáran..érdekes volt,nem felejtem el.....
2012. jan. 22. 13:10
 54/58 anonim ***** válasza:
Mi a fas.znak írnak ide a szkeptikusok??? Emlékszem hogy kb 10 éves koromig láttam fehér valamiket, amik össze vissza szálltak! Némely gyerek IGEN IS LÁT!!!
2012. márc. 4. 20:07
 55/58 Shai-Hulud ***** válasza:
Szegény! Már olyan fiatalon delíriumos voltál...
2012. márc. 4. 20:10
 56/58 anonim válasza:
Van egy 8 éves unokatestvérem, aki 3 éves korában találkozott 2-vel elvileg "képzeletbeli barátok" voltak de mint az később kiderült szellemek..Gisztennek és Gusztonnak hívta őket és a mai napig emlékszik a külsejükre és arra hogy mit viseltek.Giszten volt a vékonyabb és a jobb természetűbb, Guszton pedig a dagadt rossz szellem volt..és olykor bántani akarta az élőket.
2012. júl. 15. 16:10
 57/58 anonim ***** válasza:
azoknak akik a képzeletbeli barátokról írnak:a youtub-on van egy pont ugyan erről szóló videó, ahol felvették ahogy egy kislány, az anyukája és képzeletbeli barát bújócskáznak.lehet hogy kamu az a videó, de elég hatásos.érdemes rákeresni(természetesen angolul).
2013. máj. 18. 15:01
 58/58 Almafa Ágacska válasza:
Nagy bajban van,aki/nek a gyereke szellemeket lát.Itt az ideje azonnal elkezdeni imádkozni,hogy Isten szabadítson meg a szellemektől,mert azok az ördögök!Egyetlen céljuk,hogy elveszítsenek,elpusztítsanak kicsit és nagyot,örökre! Ez nem vicc,komolyan kell venni!A Biblia mondja,el lehet olvasni.Egyedül az Úr Jézus Krisztus menthet meg ettől/ebben a helyzetben mindenkit!Higgyetek Benne és térjetek meg Hozzá!Én is megtettem.Így már örökre békét és bocsánatot kaptam.Ez életünk legnagyobb döntése!Ne hagyjátok ki!!!Övé az örök dicsőség!Ámen.
2017. máj. 18. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!