A gyerekeitek láttak vagy látnak szellemeket? Mit mesélnek? Mit csinálnak olyankor mikor látják őket? Hogy kezelitek a helyzetet?
Az enyémnek a leckéjét radírozták ki a füzetéből legutóbb. Azóta minden éjjel úgy alszom, hogy ki van készítve mellém e szellemirtók telefonszáma. Azóta nem mernek előjönni!
http://www.youtube.com/watch?v=ThtFq5OaA2Q&feature=related
Pedro
# 7
akkor biztos igaz, ha a neten írták.
jut eszembe, szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy a medvedisznóember nemsokára megtámadja az országot és lekaszabol mindenkit karácsony másnapján
Igen, látnak még a kicsik.
Az én fiam egy éves lehetett, amikor a baby kompba jött-ment a lakásban.
Egyszer csak fülig érő szájjal rohant az egyik fehér fal felé. Azon a falon se kép, se dekor nem volt, ezért nem értettem azt a hatalmas örömöt.
Fura volt, mert legalább 5 percig állt, nyújtotta a kezét, és nevetett.
Mi meg vele nevettünk. Talán az volt az a pillanat, amikor elkezdtem érdeklődni a "láthatatlan",ám minket körülvevő dolgok után.
Látom, itt sokan látták a "Hatodik érzék" című filmet... De felhívom a figyelmet, hogy az csak FIKCIÓ.
Ha a gyerekek "látnának" szellemeket, arra már a tudomány olyan de olyan erővel rámozdult volna... :-)
De eddig szellemet csak hiszékeny emberek láttak - érdekes módon bizonyos tudásszint feletti embereket "kerülik" a szellemek. Tudományos módszerekkel sem sikerült SOHA szellemet megvizsgálni. Ez azért is furcsa, mert ha sokszor csak úgy spontán összejönnek emberek egy kis asztaltáncoltatásra, vajon miért van, hogy ha meg akarják vizsgálni a dolgot, akkor "véletlenül" soha nem sikerül?
Ja, a szellemek utálják a tudósokat, ugye? :-DD
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!