Meglepő a reakció? Három éves és szellemeket lát.
vigyétek el orvoshoz, amíg nem késő.......
...és ne nézzen több horrorfilmet.
TV-t nez a gyermek?
A temetoben valoban ott vannak a szellemek, es lathatja azokat, de nem szabad ketelkedni a gyermek szavaban, hanem figyelmesen hallgassak meg, amikor ezekrol mesel, mivel ez nagyon fontos.
Miért csúnyák a temetőben levő szellemek ? Csak meghaltak.
Azért álljunk meg ! Más az hogy a gyerek néha észrevesz egy szellemet, ha nagyon unatkozik és odafigyel, mert mondjuk látják a szellemet és fogékony rá, és megint más az hogy zombikkal társalog és kapcsolatot ápol vele. Ha az iskolába is ez lesz diliházba csukják a gyermeket, és a kedves szülőt felelősségre vonják, hogy miért nem időben vitte orvoshoz amíg még lehetett. Ezzel elcseszheted a gyermek életét.
Senki nem lát szellemet,a gyerekek sem! Ezt csak belemagyarázzák,akik hisznek ebben.
A gyerekek nagyon jó megfigyelők,akkor is megjegyeznek sokmindent,ha látszólag nem figyelnek oda. A fantáziájuk pedig végtelen.
A párom közgazdász,én pedig levelezőn végeztem az egyetemet. Egy vizsga előtt a nominál és reálbér kritériumairól beszélgettünk. A 3 éves fiam közben a szobában elmélyülten játszott az autóival,és látszólag nem figyelt ránk. Nem is szólt egy szót sem hozzánk.
Pár hét múlva baráti társaság volt nálunk. Kérdezték,hogy a vizsgám,hogy sikerült. Egyikük rákérdezett,hogy mi az a reálbér. A fiam bent volt a szobában,és mielőtt bármelyikünk válaszolt volna a kérdezőnek,megdöbbenésünkre tökéletesen elmondta a definiciót!
Akkor ő 3 évesen képzett közgazdász volt? Nem,egyszerűen játék közben a kisfejében elraktározta a hallottakat.
Ugyanez van a szellemlátások esetében is. Nem szabad túlmisztifikálni,mert később nagyon árthat a gyereknek.
A gyermekeknek még jobban nyitva van a harmadik szemük, így tapasztalhatják meg azt, amit a felnőttek nem.
Aztán később ez bezáródik, de később ki lehet nyitni akinek meg van rá a képessége.
Nem butaság amiről beszélnek, érdekes élmény figyelni a megtapasztalásukat.
Kisegyerekként én is láttam valamiket, amiket rajtam kívül senki, de, hogy szellemek voltak azt nem jelenteném ki egyértelműen.
Most teljesen normális 22 éves lány vagyok, kinövi ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!