Hogyan "kezeljem", ha 2,5 éves gyermekem állítja, hogy szellemeket lát?
A kisfiam 1,5éves. Többször előfordult a du-i alvásnál, hogy tápi után nézett a nagy semmibe, majd hol vigyorgott, hol integetett, hol pedig mutatott a függöny felé majd rámnézett és megint odamutatott.
Ilyenkor megkérdezem tőle, hogy ki van ott? Néni vagy bácsi? Persze nem nagyon reagál rá.
Én hiszek a szellemekben, bár még nem láttam egyet sem. Mondjuk lehet, hogy össze pisilném magam az ijedségtől...:)
A picid gondolom már beszél, kérdezgesd Te is őt mit lát, írja körbe: néni-bácsi, fiatal-öreg, szigorú-aranyos. Mintha egy "közvetítő" lenne . Hátha így másképp áll a picid is a dolgokhoz.
Csak ne lássa rajtad, hogy megijedsz.
Én hiszek benne és egy közeli ismerősöm kislánya 3 éves kora óta látja is a szellemeket.
Én csak azt nem értem hogy a te gyereked honnan tudja hogy az szellem(mármint magáról a szóról és a jelentéséről mit tudhat,és honnan)?És ezt mondja is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!