Vajon a babák miért csak 2-3 éves korukig 'látják a szellemeket'?
Szerintem tovább látják a gyerekek,legalábbis én is sokáig észleltem őket.Lehet mondani,hogy flúgos vagyok, de én hiszek benne,mamám is és a nagypapámat máig érezzük,hogy velünk van.Én is mama is sokszor álmodunk vele, mama van,hogy érzi is,hogy vele van.
Nade a kérdésre felelve, igazából amikor elkezd az elme tágulni,amikor már belepiszkálnak,akkor kezdik elveszíteni a képességüket a gyerekek,legalábbis így tudom:)
ha félsz, most megnyugtatlak és válaszolok :)
Szóval tegnap az unokatesóm (2éves) az apukája háta mögé mutatott a nagy sötétségbe és azt mondta: 'ott vannak'. Kérdeztük tőle: 'kik vannak ott?' 'emberek' 'és bántanak azok az emberek?' 'nem'. - hangzott a válasz a baba szájából, és már egyből el is terelte a saját gondolatait. Túl lépett rajta, szóval nem bántanak. Amúgy igen, valószínű, hogy hogy a te saját válaszod valódi, de az is lehet hogy a másodiknak van igaza. Belepiszkálnak a gondolataiba a szülők, így elvész ez a képzelőerő, vagy képesség. Mert nem tudjuk, hogy csak képzelte-e vagy tényleg vannak? Az ismerősöm azt mondta, én hittem neki, hogy ő emlékszik 3-4 éves korából ezekre a dolgokra. A szellemek csak ijesztgették őket, de nem bántották, Isten ments. :) nem kell félni, a babák sem félnek és a választ a fentiekben már meg is adtam. Vagy elképzelik, vagy a felnőttek belepiszkálnak a gondolataiba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!