2-3 hónapos babád elalszik egyedül? Ha nem, hogyan altatod? Nem ébred fel, ha leteszed? Illetve mennyi idős korukig sírósak a babák a fáradtság miatt?
Nekünk van egy, a világ legjobb találmánya, egy babakocsi ringató talpunk.
Így a mózesben alszik, a babakocsiban, belerakom, bekapcsolom, és szépen elringatja, úgy, mintha hajón lenne, és a víz hullámzik.
Annyira jó dolog!
Szia a kislányom 3 hónapos,és nem alszik el egyedül,de én nem is várom el tőle,kezdetektől fogva vagy mellkason alszik vagy babakocsiban elringatva. A mellkast nyűgösebb napokon használjuk,mert olyankor felébred napközben ha leteszem,szóval ilyenkor én is pihizek 1-2 órát. Szimpla napokon babakocsiban elringatom,és alszik.
De nem értem,ha felébred félórát elvan,nem ilyenkor eteted vagy ilyesmi?
Mert nálunk úgy nézett ki,hogy ébredés,peluscsere,szopi,utána játék vagy nem játék attól függően,h mit láttam rajta,fáradt vagy sem..
Mondjuk nekem egyszerű dolgom van,mert első baba,így maximális figyelmet tudok neki szánni, a házimunkát meg lesz@rom,mikor rám van szüksége...
Nekünk is van néha, hogy nem alszik el egyedül, de többnyire szerencsére igen már a kezdetektől. 3,5 hós, van amikor nyűgösebb, akkor nehezebb, de általában amikor már elég álmos, megkapja a cumit és ha nincs nyűgje, gondja, akkor oldalra dől és bealszik. :) Ma a tetejében moziban voltam, mondja a férjem, hogy a játszószőnyegen elaludt játék közben. ^^
Gondolom, ha már mindent próbáltál, akkor a cumit is. Sajna e téren nekem más ötletem nincs, nekünk nem kellett túl sok praktikát kipróbálni. Van amikor vállon alszik el este böfi közben, miközben mi beszélgetünk. Esetleg hordozó?
szia
nekünk a harmadik hónap után mintha elvágták volna a rossz alvást. most 5 hónapos, csak nagyon nyűgös esetben kell ringatni (korábban nagyon gyakran kellett), amugy berakom a kiságyba, fogja az ujjam, szívja a cumit, engem nem lát és 10 perc múlva alszik. elötte azt hittem ez már mindig így lesz...
próbáltad más pózban is altatni a kiságyban? az én kisfiam 3 hónapig csak a hasán aludt el, és a harmadik hónapban egy nagy ordítást követően jöttünk rá, hogy már a hátán szeretne aludni, nézelődni, kapálózni alvás elött. ha sírás van a kiságyban, akkor annak oka van(böfi, puki, szomjúság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!