Hogy telik a napotok egyedül egy 4 hónapos babával? Nem konkrétan a napirend érdekel, hanem hogy mit szoktatok játszani, foglalkozni vele?
Köszi!
Azért kérdeztem, mert speciel az én kisfiam is utál hason lenni, kb fél percen belül ordít, ha hasra teszem -de azért mindig próbálozok. Oldalra fordítom, mindkét irányba, ilyenkor is ordít, majd amikor meglátja ebből a szemszögből is az elé rakott játékot, akkor elhallgat és nézi.....szintén max. fél percig.
A játszófotelben viszont elég sokat elvan, és ettől félek, hogy nem baj-e, ha túl sokat van benne. Egyáltalán, mikor mondhatom azt, hogy túl sokat van benne? Nekem jó, mert elvan, neki viszont nem segíti előre a mozgásfejlődését (míg a szem-kéz koordinációt igen).
Nektek mennyit van pihenőszékben egy nap?
A zsip-zsup kenderzsup-on is hatalmasakat kacag, de csak ha jó nagy íve van a hintázásnak:)
És ha a levegőbe emelgetem fel-le:D
Kb. 2 hónapos koráig csakis hason aludt nagyon jól, most nem tudom miért nem szereti. A fölé lógó játékot épp ma "vontam be", mellé teszem azt is, hátha jobban akar mozgolódni így, mert figyeli...persze néha majd odaadom neki úgyis, de most törekszem arra, hogy igen, keresgesse maga mellett is a játékokat, próbáljon hozzá nyúlni.
Köszi, hogy írtál!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!