Lehet-e valami rossz lelki következménye, hogy 9,5 hónapos kisfiamat ma kb.1,5 órára egyedül hagytam sírni a szobájában és nem tudtam vele foglalkozni? (sírt, elaludt, megint sírt)
Nem lesz leki beteg, és nem fog utálni emiatt. Sőt én biztos vagyok benne, hogy a bizalma sem rendült meg.
Nyilván nem mindennapos, ahogy írod. És ne halgass azokra akik ezek után kegyeteln rossz anyának bélyegeznek.
Ki jár jobban? Aki sose hagyja sírni, mindent elé tesz vagy aki megtanítja a való vilgra is?
Hát nem tudom. Nem állítom, hogy ütni veri, ríkatni kell egy gyereket, sőt! De nem biztos, hogy az jár jobban,a ki mindent megkap, mert előbb vagy útóbb úgyis oviba megy, és elég nagy csalódás lesz neki, hogy nem ő az egyetlen a világon.
Szóval ne izgulj, semmi baja nem lett.
Köszönöm a válaszaitokat!
Hála Istennek a babám azóta is nyugodt, kiegyensúlyozott, most éppen édesden belealudt a szoptatásba.
A 13.10-es válaszoló viszont szerintem nem olvasta el figyelmesen a kérdésemet. Nem itthon hagytam egyedül a kisfiamat, hanem csak a SZOBÁBAN volt egyedül! Azért - már bocsánat, de - hülye nem vagyok, hogy itthon hagyjam egyedül! Itt voltam mellette az előszobában, csak nem tudtam bemenni, hogy fölvegyem. Az ajtó is nyitva volt, végig tudtam, mit csinál, először sírt, aztán elaludt egy időre, aztán a végén megint sírt, amikor felébredt.
Még egyszer köszi, lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!