Anyukák! A kisfiam eddig csak kézben aludt el most rá szeretném szoktatni hogy egyedül aludjon! Beteszem a kiságyba és ott leszek mellette de ha sír akkor sem veszem már ki! Rossz anya leszek ha sirni hagyom? Amugy 7 hós!
Ettől még nem leszel rossz anya!
Másképpen nem lehet!
Sok sikert!
Szia
Én is igy csináltam hogy te, nem hiszem hogy az lennél vagy akkor én is az vagyok. 2 hét alatt megtanult elaludni magátol. Kb 1 hónapos koráig, fenn voltam vele hajnal 1ig utána simogattam a kiságyba, kb 2re elaludt és 3kor kezdhettem elörről, ez ment éjjel nappal.
De 2 hónapos kora óta egyedül alszik, este megetetem, berakom a kiságyba, van neki zenélős micimackója, azt bekapcsolom, kicsit játszik vele és elalszik, napközbe úgyanez van. 2 hónapos kora őta este fél 10től alszk reggel 8ig, sose kel fel.
Azt mindenki maga dönti el hogy mennyi energiája van, én egyedül vagyok a babával, a párom dolgozik, a szüleim messze laknak. Én azért probáltam ki, mert olyan fáradt voltam már 1 hónap után, hogy nem mertem kivenni a gyerekágyból mert féltem hogy összeesek (napi 3-4 óra alvás, kb 10 részletben, muszály volt vmit kitalálni) Vannak akik elitélnek, vannak akik megértenek.Tény, hogy abban a két hétben üvöltött, első nap kb fél órát, majd minden nap kevesebbet, de azőta sose sir az alvás miatt, szerintem megérte. Remélem sikerül... 7 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!