Meglepő a reakció? Három éves és szellemeket lát.
"Tegnap amikor mentem haza suliból egy 10-12 éves lánymellet mentem el aki a fiú barátjával beszélgetett, a fiú haverja kb 10-12 éves lehetett, meg hallottam a lány mondatát " a szellemek közelről átlátszónak látszanak" Ez volt az a mondat, többször is elszoktam menni mellette de biztos perverznek vagy hülyének néznének ha szellemekről kérdeznék tőle...."
És te elhiszed amit két fiatal tini beszél egymásnak??? Ebben a korban a legdivatosabbak a rémtörténetek :D miért pont nekik hiszel? Emlékszem mi napközibe folyton szellemekről meg ufókról beszélgettünk a tanárnénivel.
Ne hallgass azokra, akik olyan hülyeségeket mondanak, hogy diliházba fog kerülni a gyerek! Ha el is viszitek (ami nem árt, ha úgy látjátok, nagy a probléma) valószínűleg maximum az lesz a diagnózis, hogy élénk a fantáziája. A gyerekek sokszor beszélnek magukban és képzeletbeli partnereket is gyártanak hozzá.
Szóval ha amúgy kiegyensúlyozott, normális, nyugodt gyerekről van szó, csak éppen néha olyanokat lát, amit a felnőttek nem, akkor nem elmebeteg. Viszont ha amúgy is zaklatott, kiegyensúlyozatlan, akkor tényleg nem árt ha megnézi egy doki, már csak megnyugtatásképpen.
Ennek a jelenségnek sok oka lehet: túl élénk fantáziavilág, valami olyan trauma, amit így dolgoz fel, egy véletlenül elcsípett beszélgetés, vagy tévéműsor és tényleg elképzelhető, hogy többet lát a láthatatlan világból, mint mások. Ha ez utóbbi a helyzet, akkor a legtöbbször "kinövik" a gyerekek.
Fake.
Ha szellemeket lát a gyermek, akkor nem a foszladó hullák testi állapotában jelenik meg hanem amíg élt. És ha elhamvasztották az embert, akkor a porával beszél ?!
Az hogy valamiköl beszélgetnek a gyerekek még nem jelenti azt hogy találkoztak valójában is vele. Amikor Én gyermek voltam mindenki Batman pőkember meg Giajoe akart lenni, most ezekből a filmekből van dömping. Meg kell magyarázni neki, hogy ne hülyéskedjen , mert a gypbe vagy a kisegítő iskolába fogják beadni.
jajjj nem lesz semmi baja.A kisgyerekek még látják a szellemeket.De ez később nem lesz így hamár idősebb lesz.
Vagy ki kell szenteltetni a házat ha ez nem fog változni.
HE!
ez benne vót a szellemekkel suttogóba !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!