Úgy hallottam, ha feldühítem az "szellemeket", megölhetnek. De azt hogyan vinnék véghez és honnan tudják ezt?
A "ne haragítsd magadra, mert meghalsz elméletet" hogy is mondjam, gyermeteg.
Általában, ha szellemekről van szó, hajlamos mindenki elfelejteni, hogy az élő emberek is rendelkeznek nem fizikai karakterrel, s általában sokkal magasabb az energiaszintjük is. Azaz az élő ember fölénnyel rendelkezik a legtöbb kóborló, alvó entitással szemben.
Egyébként az egyik ismerősöm egyszer kifogott egy feldühödött szellemet - egy erősebbet. Az nem a szívrohamhoz hasonló finom eszközökkel dolgozott, hanem a bútorokat dobálta, azokkal próbálta meg eltalálni az ismerősöméket. - De persze nem igazán ment neki.
Ha olvastál már az Ahnenerbén belül ténykedő Kartothekia Társaság munkásságáról, akkor az ő szellem és démonidézéseik leirataiban is csak ilyen jellegű támadásokat fogsz találni. Ezek közül a legdurvább szellemtámadás Azathoth megidézésekor történt, minek során a démon Naudbaum várát is felrobbantotta, s a boszorkánymestert is megölte. - Tehát nyugalom, az erősen próbálkozó náciknak is vagy egy évtizedébe tellett, hogy ilyen erős démonnal fussanak össze, ami azt bizonyítja, hogy nem igazán kell félni attól, hogy egy átlagos idézésnél olyan szellembe futhatna az ember, ami el tudja tenni láb alól :)
Mindamellett csak óvatosan idézgetni.
elugranak a fotel mögül egy 80 éves prostival és belehalsz a látványába
de amúgy mindenre van fizikai magyarázat, tehát szellemek nem léteznek, az emberek legtöbbször csak beetetik maguknak a hasonló rémtörtneteket, és az első ijesztő dologtól szívrohamot lehet kapni hiszen a stressztől felgyorsul a szived. akik pedig hisznek benne minden normális dolgot abnormálisnak hisznek, amint mondtam és mondja sok milliárd ember mindenre van fizikai magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!