Szellemeket érzek, hallok, látok és a jövőről álmodom. Nagyon zavar. Hogyan kezeljem?
Nemsokára 17 éves leszek. Kiskorom óta tapasztaltam szellemek jelenlétét. Volt, akit csak éreztem, volt, akit láttam is, hallottam is. Idén eszméltem rá ténylegesen, hogy látó vagyok. Számomra nagyon kellemetlen, az események után mindig nagyon rémült vagyok, ezért meg akarok szabadulni ettől az 'áldástól'. Hogyan csináljam? Nem tudom mit kellene tennem, hogy elmúljon. Azt mondták, hogy ki fogom nőni vagy pedig erősödni fog. :S Sajnos nekem erődösik. Szüleimet nem akarom már ezzel nyúzni, megviseli őket. Lenne valaki, akivel megoszthatnám az élményeimet és segítene nekem? Nagyon hálás lennék.
Sokszor előfordul, hogy meg tudom mondani, hogy mi fog történni a jövőben. Ha ébren vagyok, akkor az érzéseim, gondolataim alapján tudom, hogy mi lesz. Ha alszom, akkor megálmodom az eseményeket. Zavar, hogy gyakran tudom, hogy mikor történik rossz esemény. Begörcsölök, sokat aggódom és nem tudok kiválóan teljesíteni.
Ez a két gondom van. Kérlek, segíts! Hálásan köszönöm! :)
Teljesen eltűnni sosem fog,hiszen ez egy képesség.De ha téged zavar,akkor próbálj minél kevesebb figyelmet fordítani rá,ne foglalkozz ezekkel az érzékelésekkel és akkor egyre kevesebbet fogsz tapasztalni.
Másik lehetőség,hogy megbékélsz vele és elfogadod.Még segítségedre is lehet ez a képesség vagy másokon segíthetsz vele.Nem olyan rossz dolog ez.Nekem is vannak ilyen képességeim.Amíg nem tudtam,mi ez,addig sok gondot okozott.De mikor nálam tapasztaltabbak elmondták,hogy ez csak ártalmatlan látói képesség,akkor megbékéltem vele.
Kinőni nem fogod. Vagy elfogadod, és segítesz másokon, fejleszted a képességeidet, vagy pár év múlva beleőrülsz és vagy gyógyszereken fogsz élni, vagy öngyilkos leszel. Választhatsz, de megszabadulni ettől nem lehet. Majdnem hasonló cipőben járok én és egy barátom.
Szerintem becsüld meg amit kaptál, és próbálj meg ezáltal segíteni másokon/magadon.Hisz ezért kaptad..hogy használd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!