Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellemeket érzek, hallok,...

Szellemeket érzek, hallok, látok és a jövőről álmodom. Nagyon zavar. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Nemsokára 17 éves leszek. Kiskorom óta tapasztaltam szellemek jelenlétét. Volt, akit csak éreztem, volt, akit láttam is, hallottam is. Idén eszméltem rá ténylegesen, hogy látó vagyok. Számomra nagyon kellemetlen, az események után mindig nagyon rémült vagyok, ezért meg akarok szabadulni ettől az 'áldástól'. Hogyan csináljam? Nem tudom mit kellene tennem, hogy elmúljon. Azt mondták, hogy ki fogom nőni vagy pedig erősödni fog. :S Sajnos nekem erődösik. Szüleimet nem akarom már ezzel nyúzni, megviseli őket. Lenne valaki, akivel megoszthatnám az élményeimet és segítene nekem? Nagyon hálás lennék.

Sokszor előfordul, hogy meg tudom mondani, hogy mi fog történni a jövőben. Ha ébren vagyok, akkor az érzéseim, gondolataim alapján tudom, hogy mi lesz. Ha alszom, akkor megálmodom az eseményeket. Zavar, hogy gyakran tudom, hogy mikor történik rossz esemény. Begörcsölök, sokat aggódom és nem tudok kiválóan teljesíteni.

Ez a két gondom van. Kérlek, segíts! Hálásan köszönöm! :)

2010. aug. 31. 22:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Labilis idegállapotú vagy.Aki szellemeket lát,az vagy nem normális,vagy hazudik,vagy fogalma sincs mi az a valóság.A te esetedben az utóbbira tippelek.Biztos jó érzés hogy különlegesnek hiszed magad,és ebbe a meggyőződésedbe annyira belelovaltad magad,hogy már senki se tudna lebeszélni arról,hogy nem vagy az.A lelkednek ez a fajta állapota csak azt mutatja,hogy nem vagy életre való,szánalmasan gyenge vagy.Ahogy az ismerőseid mondják,idővel talán fejlődik valamit az agyad,de ha mégsem,akkor kénytelen leszel szakorvos segítségét kérni,hogy egyáltalán normálisan tudd élni az életed.

A táltosok csalók,de te csak tudatlan vagy.

2010. szept. 1. 19:57
 12/28 Kriszti83 ***** válasza:
91%
Szerintem képezd tovább magad, akkor talán sikerülhet valamennyire befolyásolnod a veled történő dolgokat. Egy próbát megér. Megszabadulni nem tudsz ettől a képességedtől, találd meg a jó oldalát.
2010. szept. 3. 16:21
 13/28 anonim ***** válasza:
92%

A 09-01 13:28-as kommentre és purgatórium válaszára: Ez nem betegség,nem elmebaj és még csak nem is különleges dolog!!!

Ha az emberek feje nem lenne egy szemeteszsák akkor erre mindenki képes lenne!

Neked meg azt mondom hogy bár zavar,majd megszokod(hacsak x oknál fogva meg nem szűnik).

Foglalkozz vele mert a téged foglalkoztató kérdésekre is ad választ,amit még most lehet nem tudsz értelmezni de néhány év múlva sikerülni fog!

(X= nem fejtem ki mert hosszú volna!)

2010. szept. 4. 20:58
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
ne halgass azokra akik őrültnek mondanak ez miatt. Nem vagy az.
2010. szept. 5. 10:22
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát persze h nem vagy őrült,mivel ezt egy(sok) hasonlóan őrült mondja:D
2010. szept. 7. 21:58
 16/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 7,8,9-es válaszokkal. Fogadd el, használd segítésre, nem véletlenül kaptad a képességeket.
2010. szept. 12. 23:55
 17/28 3.szem válasza:
Semmi bajod, örülj neki, hogy olyan képességeid vannak, amikért mások nem győznek könyörögni. Ki lehet törölni ezeket, de később nagyon megbánnád. Azt tennéd jól, ha tudatosítanád magadban, milyenféle üzeneteket kapsz. Közöld a "látogatóiddal", hogy csak azt engeded magadhoz, akinek az energiája hasznodra válik, és engedd el a félelmet, mert csak az fog a közeledbe kerülni, akinek te megengeded. És ne aggódj egy percig se, mert nem csak a rossz eseményeket tudod előre jelezni, hanem, ha ráhangolódsz, mindenfajtát. A képességed adomány, és nem vagy vele egyedül.
2010. szept. 17. 20:18
 18/28 anonim ***** válasza:
FAKE
2010. szept. 19. 20:26
 19/28 anonim válasza:
Állj le a sci-firől:)
2010. okt. 4. 13:32
 20/28 Darklight válasza:
Hol lax? Ha a világ másik felén akkor nem tudok segíteni. Ha Budapesten, akkor igen :)
2010. okt. 16. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!