Szellemeket érzek, hallok, látok és a jövőről álmodom. Nagyon zavar. Hogyan kezeljem?
Nemsokára 17 éves leszek. Kiskorom óta tapasztaltam szellemek jelenlétét. Volt, akit csak éreztem, volt, akit láttam is, hallottam is. Idén eszméltem rá ténylegesen, hogy látó vagyok. Számomra nagyon kellemetlen, az események után mindig nagyon rémült vagyok, ezért meg akarok szabadulni ettől az 'áldástól'. Hogyan csináljam? Nem tudom mit kellene tennem, hogy elmúljon. Azt mondták, hogy ki fogom nőni vagy pedig erősödni fog. :S Sajnos nekem erődösik. Szüleimet nem akarom már ezzel nyúzni, megviseli őket. Lenne valaki, akivel megoszthatnám az élményeimet és segítene nekem? Nagyon hálás lennék.
Sokszor előfordul, hogy meg tudom mondani, hogy mi fog történni a jövőben. Ha ébren vagyok, akkor az érzéseim, gondolataim alapján tudom, hogy mi lesz. Ha alszom, akkor megálmodom az eseményeket. Zavar, hogy gyakran tudom, hogy mikor történik rossz esemény. Begörcsölök, sokat aggódom és nem tudok kiválóan teljesíteni.
Ez a két gondom van. Kérlek, segíts! Hálásan köszönöm! :)
én szellemet még soha nem láttam. de velem is egy csomószor előfordult már, hogy ,,a jövőbe láttam''.
azt valahogy tudom ,,kezelni''
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!