Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A gyerekeitek láttak vagy...

A gyerekeitek láttak vagy látnak szellemeket? Mit mesélnek? Mit csinálnak olyankor mikor látják őket? Hogy kezelitek a helyzetet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 20:27
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
27%

én 10 éves vagyok és még mindig látom a szellemeket!

4-5 évesen meghalt az apukám,nem tudom mennyivel utána egy este mikor még az anyukám mellet aludtam (a helyhiány miatt) az éjszaka közepén felébredek és a tévé előtt egy fekete alak állt és a körvonala hó fehér volt!megijedtem abban a szobában csak anyával aludtam, és ő mellettem aludt láttam!

A sesóimnak beszélek a szellemekről de ők azt mondják nem vagyok normális.

Pedig ezt nem csak beképzelem!és most is látom hallom és érzem őket!

2011. dec. 12. 14:33
 32/58 jimbike válasza:
27%
Sziasztok! Én 11 éves vagyok,és igen is látok és hallok szellemeket!Még most is... Aurákat is látok de ez más téma. Szellemek léteznek! Nem viccelek!Nézzetek utána...
2011. dec. 12. 15:35
 33/58 anonim ***** válasza:
37%
Egyszerű ez. Szellemek nincsenek. Mondjuk sokkal érdekesebb lenne ha lennének, de sajnos a világ ilyen unalmasan tudományos alapokon nyugszik:-))
2011. dec. 12. 17:33
 34/58 anonim válasza:
41%
Akik írták hogy most is látták azoknak kicsit túl nagy a fantáziájuk... Amugy a gyerekek pedig azért látják, mert még sok minden olyat képzelnek, vagy sok mindent olyannak képzelnek ami nem is igazi, vagy nincs is ott...
2011. dec. 12. 18:23
 35/58 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Pedró!

Ha már Einsteinre hivatkozol,nekem is eszembe jutott egy Einsteintől származó gondolat.E szerint agyunknak mindössze 1 százalékát vagyunk képesek használni a megismerés folyamatában.Talán Neki ezt elhiszed.Ebből a gondolatból egyértelműen következik,hogy óriási az ismeretlen információk még felfedezésre váró területei az ember számára. Valami oknál fogva azonban bizonyos emberek olykor érzékelik a más dimenzióból érkező jelenségeket.Valóban láthatnak szellemet például.Azok a szkeptikusok,akik a tudomány nevében utasítják el a szellemjelenségek lehetőségét,éppen ezért rossz nyomon járnak.A tudomány ugyanis foglalkozik a témával,és keresi a magyarázatot.

2011. dec. 13. 11:48
 36/58 anonim ***** válasza:
19%

Einstein fizikus volt. valószínűleg lövése sem volt róla hogyan működött az agy. pláne, hogy '55-ben már meghalt...

és azt is megkérdőjelezném hogy valaha ilyet mondott

2011. dec. 13. 11:54
 37/58 Shai-Hulud ***** válasza:
12%

"nekem is eszembe jutott egy Einsteintől származó gondolat.E szerint agyunknak mindössze 1 százalékát vagyunk képesek használni a megismerés folyamatában.Talán Neki ezt elhiszed."

Nem, nem hiszem el. Ez Einstein magánvéleménye volt, de ő nem volt sem biológus, sem pszichológus - ő FIZIKUS volt. És bár kétségtelenül nagyon okos ember volt, neki is voltak tévedései. Jónéhányról konkrétan tudunk is.

Nem is beszélve arról, hogy ezt az 1%-os marhaságot már jópárszor cáfolták, csak ugye jól hangzik, ezért a laikusok fejében ez marad meg... :-DD

"Azok a szkeptikusok,akik a tudomány nevében utasítják el a szellemjelenségek lehetőségét,éppen ezért rossz nyomon járnak.A tudomány ugyanis foglalkozik a témával,és keresi a magyarázatot."

Igen, azt már tudjuk, hogy akinek más a véleménye, az rossz nyomon jár. Ugye kétfajta vélemény van az enyém és a helytelen :-DD

Szeretném ha ADNÁL HIVATKOZÁSOKAT arról, hogy vajon a tudomány HOL vizsgálja a fenti jelenségeket, vajon ki foglalkozik ezekkel a jelenségekkel, és MELYIK TUDOMÁNYOS INTÉZET vagy kutatólabor végez ilyen irányú vizsgálatokat??

És kérlek ne azt írd le, hogy sajnos most nem jut eszedbe, hogy hol is láttad...

Pedro

2011. dec. 13. 12:01
 38/58 anonim ***** válasza:
78%

Tudományos parapszichológia.Magyarországon is oktatják.ELTE BTK Pszichológiai Intézete.

A tudósok részéről elhangzott vélemény:"A világ kimeríthetetlenül bonyolult,nem zárhatunk ki semmit."A világ tudósainak többsége hisz valamilyen teremtésben,de munkájukat az objektív tényekben való lehorgonyozottság határozza meg.

Nem a jelenség létezését kérdőjelezik meg,hanem annak a bizonyítása a fizika általuk ismert törvényszerűségekkel nem sikerülhetett.Mint ahogy az ellenkezője sem.

2011. dec. 13. 14:32
 39/58 anonim ***** válasza:
55%

Pontjaimnak száma egyenes arányban csökken az oldalt látogató szkeptikusok számának növekedésével.

E szerint kevesen vannak akik valóban láttak már szellemet.Egy csöppet sem bánom,hogy én ehhez a kisebbséghez tartozom.Nem gyermekkoromban,felnőtt emberként volt részem ebben az élményben.Egy szellemjelenség volt a kezdete sok más hétköznapinak nem mondható megtapasztalásnak.Mindenkit megértek,aki hitetlenségét fejezi ki a témával kapcsolatban,mivel egyetlen véleményező sem lehet szkeptikusabb az én valamikori énemnél.

A helyzet az,hogy én is csak azt hiszem,amit láttam.Persze szerintetek az elmeállapotom még mindig megkérdőjelezhető.Ez sem igaz.Bizonyos jelenségeknek nem egyedüliként voltam szemtanúja.A lényeg,hogy aki nem él át dolgokat,nem tud hinni a másik igazában,és ezen egyikünk se tud változtatni.

2011. dec. 13. 15:05
 40/58 anonim ***** válasza:
19%
Igen látnak, és el is mesélik nekem! Úgy kezdődik, hogy ,,Apa, azt álmodtam hogy..."
2011. dec. 13. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!