Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A gyerekeitek láttak vagy...

A gyerekeitek láttak vagy látnak szellemeket? Mit mesélnek? Mit csinálnak olyankor mikor látják őket? Hogy kezelitek a helyzetet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 20:27
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
76%
En is ugy tudom hogy egy bizonyos korig latjak a szellemek a kicsik! Hallottam ismerosoktol nem egy tortenetet! De nem mindenkinek kotelezo ebben hinni! Szabad vilagban elunk, nem!? : D
2011. dec. 7. 09:33
 12/58 Makk Dorina válasza:
75%
ŐŐŐ nekem az unokatesóm 2 éves volt amikor a szoba közepére mutogatott és nagyon keservesen elkezdett sirni.. és én is ugy tudom hogy látják a szellemeket egy bizonyos korigg ja és a szoba közepén semmi ilyesztőő nem volt csak egy rózsszín szőnyeg..
2011. dec. 7. 18:23
 13/58 Tündianya válasza:
71%
Én nem hiszek fanatikusan ezekben a dolgokban, de van egy ismerősöm, aki látja ezeket a dolgokat. De mástól is hallottam, hogy a gyerekek kicsi korukban látják a szellemeket. Az én lányom a konyhában emlegetett mindig egy bácsit (két éves). Mindig mondta,hogy jön a bácsi. Mikor ettünk és adott nekem egy falatot, akkor adjunk a bácsinak is stb. Az ismerősömet felhívtam és ráhangolódva a házunkra elküldte a szellemet, azóta megszűnt ez a dolog. Az eredeti kérdésre válaszolva én mindig megkérdeztem, hogy hol látja, hogy néz ki stb. Fél-e tőle.
2011. dec. 7. 21:04
 14/58 anonim válasza:
62%
a fiam 4 évesen felsírt éjszaka. Amikor bementem hozzá azt mondta, hogy küldjem el azt a csúnya bácsit aki az ágyán ül. 6 éves korukig látják őket kb. nem kell tőle bepánikolni, azt meg végképp ne csináld, hogy nem hiszel neki. az egyik hozzászóló mondta, hogy beszélgess el vele, hogy kit és mit lát. Ha fél, azt is beszéljétek meg, de ne juttasd eszébe, hogy esetleg félhet tőle.
2011. dec. 7. 21:23
 15/58 anonim válasza:
71%
En 16 ees vagyok es meg mindig latok szellemeket. Regen sokat sirtam, mert feltem toluk de mara mar megtanultam kezelni ezt a helyzetet/kepesseget vagy nem is tudom minek lehet nevezni ezt. Sosem nezem szellemes filmeket es nemis olvastam roluk sosem tehat nem is tudnak honnan bekepzelni oket. En az arukra sosem emlekszem vagy nem is latom. Nem tudom furcsa dolog ez... Nem regiben nagyon ki voltam bukva, mert ey idos asszony volt allandoan korulottem es figyelt allandoan. Mult heten mentem el egy jo barathoz aki segitett ugy mond megszabadulni tole. Ez az idos asszony a mostoha apukam nagymamaja volt. Es azert zavart engem mindig, mert igy akarta kifejezni nem tetszeset azzal kapcsolatban, hogy mpstoha apukam sajat lanya kent szeret. Azert nem tudott tovabb lepni a tulvilagba(vqgy nemtudom hova kerulnek a szellemek. Mind1) szoval azert nem tudott tovabb lepni, mert mostohaapukam apukajanak a testere nem tudta elengedni elhunyt anyjukat. Amikor voltam ennel a baratomnal imadkoztunk az asszony orangyalaihoz, hogy segitsek at. Azota nem lattam az asszonyt.:) tudom, hoy sokan azt fogjak gondolni hogy hulye vagyok e kitalalt torteneteket meselek, de ma megszoktam es nem is nagyon erdekel. Gondoljanak amit akarnak. Egyebkent eg tipp, fondolom keresztenyek vagytok.. Ha a lanyod/fiad lat szelemeket es fel toluk meg kell mondani a szellemnek, hogy jezus/isten neveben menjen oda ahova valo. Egyebkent meg azert mondjak, hogy csak a gyerekek latnak szellemeket, mer mire felnonek kivan/lesz nevelve beloluk.. Remelem a gyereked nincsen nagyon megremulve miattuk es megtanul elni ezzel.
2011. dec. 8. 13:41
 16/58 anonim válasza:
57%
En 16 eves vagyok es meg mindig latok szellemeket. Regen sokat sirtam, mert feltem toluk de mara mar megtanultam kezelni ezt a helyzetet/kepesseget vagy nem is tudom minek lehet nevezni ezt. Sosem neztem szellemes filmeket es nemis olvastam roluk sosem tehat nem is tudnak honnan bekepzelni oket. En az arcukra sosem emlekszem vagy nem is latom. Nem tudom furcsa dolog ez... Nem regiben nagyon ki voltam bukva, mert egy idos asszony volt allandoan korulottem es figyelt allandoan. Mult heten mentem el egy jo barathoz aki segitett ugy mond megszabadulni tole. Ez az idos asszony a mostoha apukam nagymamaja volt. Es azert zavart engem mindig, mert igy akarta kifejezni nem tetszeset azzal kapcsolatban, hogy mostoha apukam sajat lanyakent szeret. Azert nem tudott tovabb lepni a tulvilagba(vagy nemtudom hova kerulnek a szellemek. Mind1) szoval azert nem tudott tovabb lepni, mert mostohaapukam apukajanak a testvere nem tudta elengedni elhunyt anyjukat. Amikor voltam ennel a baratomnal imadkoztunk az asszony orangyalaihoz, hogy segitsek at. Azota nem lattam az asszonyt.:) tudom, hogy sokan azt fogjak gondolni hogy hulye vagyok es kitalalt torteneteket meselek, de mar megszoktam es nem is nagyon erdekel. Gondoljanak amit akarnak. Egyebkent egy tipp, gondolom keresztenyek vagytok.. Ha a lanyod/fiad lat szelemeket es fel toluk meg kell mondani a szellemnek, hogy jezus/isten neveben menjen oda ahova valo. Egyebkent meg azert mondjak, hogy csak a gyerekek latnak szellemeket, mert mire felnonek kivan/lesz nevelve beloluk.. Remelem a gyereked nincsen nagyon megremulve miattuk es megtanul elni ezzel.
2011. dec. 8. 13:45
 17/58 anonim válasza:
60%
Bocsanat, hogy ketszer kuldtem el, de telefonrol irok es sok hiba van az elsoben...
2011. dec. 8. 13:47
 18/58 anonim válasza:
74%
Tamara lányommal volt egy fura és kissé hátborzongató sztori, amikor kb. három éves lehetett. A sógornőm pár hónappal azelőtt elveszítette az édesanyját. Mivel még nem volt nagykorú hozzánk költözött. Egy nap a kicsi bent játszott a szobájukban, majd nagy nyugodtan kijött és azt mondta a sógornőmnek: "Anita, anyukád bent van a szobában, fent a sarokban és főz. Azt mondta, hogy mondjam meg, hogy jól van és minden rendben lesz"- ezzel a babájával a kezében sarkon fordult és visszament játszani. A sógornőm zokogni kezdett, bennem meghűlt a vér. Máig élénken emlékszem erre, de ez volt az egyetlen ilyen. Mivel szkeptikus vagyok, próbáltam rá értelmes magyarázatot találni, de nem tudtam.
2011. dec. 9. 07:57
 19/58 anonim válasza:
85%

Nem vagyok fanatikus híve a dolognak, de nem is tartom lehetetlennek.

Az pedig, hogy vmi tudományosan nincs megerősítve, nem egyenlő azzal, hogy nem létezik. Elég sok minden van az univerzumban, amiről fogalmunk sincs, de nem is kell olyan messzire menni, vegyük például az emberi agyat! Szervileg kézzel fogható, de a működéséről, a gondolatokról, álmokról, ok-okozati összefüggésekről nem igen van információnk. Mivel azok is láthatatlan dolgok, kicsit bonyolultabb vizsgálni.

Gyermekként egyébként nagyon féltem a szellemektől, bár sosem láttam egyet sem (illetve nem emlékszem ilyenre), viszont a régi típusú parkettánk állandóan recsegett, hol itt hol ott, mintha vki járkálna. Persze ez csak a fa tágulás-szűkülés játéka volt, de kicsiként elég ijesztő.

Ha a gyereked lát (látni vél) szellemeket, és esetleg fél tőlük, talán próbálkozz azzal, hogy nem akarják bántani, tovább fokozva nem is képesek rá. Ha kicsit okosabb, logikai fondorlattal ezt igazolhatod is neki: ha bántani akarna, már megtette volna, nem mutatkozna előtted.

2011. dec. 9. 08:18
 20/58 anonim ***** válasza:
32%
A gyermekek agya még nem kész, képzeletük kiegészíti a világot. Szellemek nincsenek, de számukra minden kis apróság érdekes vagy félelmetes amit még nem ismernek, nem láttak. Ha a sarokban vagy a falon a repedésre vagy csak egy légypiszokra mered és mutogat arra egy felnőtt simán ráfogja, hogy mit néz, hisz nincs is ott semmi. Nagyjából így működik, plusz a színesebb fantázia, képzelet nehezebben különül el náluk a valóságtól:-))
2011. dec. 9. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!