A gyerekeitek láttak vagy látnak szellemeket? Mit mesélnek? Mit csinálnak olyankor mikor látják őket? Hogy kezelitek a helyzetet?
Nem vagyok fanatikus híve a dolognak, de nem is tartom lehetetlennek.
Az pedig, hogy vmi tudományosan nincs megerősítve, nem egyenlő azzal, hogy nem létezik. Elég sok minden van az univerzumban, amiről fogalmunk sincs, de nem is kell olyan messzire menni, vegyük például az emberi agyat! Szervileg kézzel fogható, de a működéséről, a gondolatokról, álmokról, ok-okozati összefüggésekről nem igen van információnk. Mivel azok is láthatatlan dolgok, kicsit bonyolultabb vizsgálni.
Gyermekként egyébként nagyon féltem a szellemektől, bár sosem láttam egyet sem (illetve nem emlékszem ilyenre), viszont a régi típusú parkettánk állandóan recsegett, hol itt hol ott, mintha vki járkálna. Persze ez csak a fa tágulás-szűkülés játéka volt, de kicsiként elég ijesztő.
Ha a gyereked lát (látni vél) szellemeket, és esetleg fél tőlük, talán próbálkozz azzal, hogy nem akarják bántani, tovább fokozva nem is képesek rá. Ha kicsit okosabb, logikai fondorlattal ezt igazolhatod is neki: ha bántani akarna, már megtette volna, nem mutatkozna előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!