Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A gyerekeitek láttak vagy...

A gyerekeitek láttak vagy látnak szellemeket? Mit mesélnek? Mit csinálnak olyankor mikor látják őket? Hogy kezelitek a helyzetet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 20:27
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
38%
kezd sok lenni az egy kérdésre jutó elmehibbantak száma
2011. dec. 9. 12:23
 22/58 Tápai Zsolt válasza:
37%
Feleségemme több min egy évtizede természetgyógyászok vagyunk. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy kitágul a világ a " másik oldal " irányába. Mi is látjuk azokat a lényeket amiről beszélsz, ezért a gyerekeinket nem korlátozzuk, csak tanítjuk. Először a legfontosabb : Nem kell tőlük félni. Nem képesek bántani minket, legfeljebb megijeszteni. Ebben pedig a lényeg, hogy a félelem bennünk van. Ha megszokjuk a szemlélődést, olyan mindemnnaposak lesznek, mint a járókelők az utcán...Ha érdekel még írjál! Üdv Zsolti
2011. dec. 10. 09:18
 23/58 Shai-Hulud ***** válasza:
56%

Igaza volt Einsteinnek!

Valóban két dolog van, ami határtalan, de ebből az első nem biztos.

Viszont a második 100%!!! :-DD

Pedro

2011. dec. 10. 09:34
 24/58 anonim ***** válasza:
42%
Igen, látják! Sőt! Van aki ezt ki sem növi. A gyerekek kb 1 évesen növik ki az ilyen irányú tehetségüket, kb. atájt kezdenek beszéln is. Nekik ez a természetes, és nem kell megijednie a kedves szülőnek. Óriási segitség ez egy életen át. Egyfajta tudás. El kell fogadni, hogy van ilyen, meg kell hallgatni és kész.
2011. dec. 10. 20:21
 25/58 anonim ***** válasza:
43%
A gyermekek~7éves korukig látják a szellemeket/Angyalokat...kivéve,ha az "okos felnőtt"ki nem neveli belőle...Látják őket,ezért beszélnek a babához,más tárgyakhoz,vagy növényekhez...Persze többen "nem nőjük ki",ám ez ~ 5%...Deni_papi
2011. dec. 11. 05:44
 26/58 anonim válasza:
40%
Uramatyam egesz Magyarorszag hulyekkel van tele? :o
2011. dec. 11. 12:23
 27/58 anonim ***** válasza:
68%
A kérdés azoknak a felnőtteknek szólt,akiknek a gyerekei szellemet látnak.Miért ossza itt olyan okostojás az észt,akinek semmi tapasztalata nincs a témával kapcsolatban?Az ilyen ember kőkemény,biztos alapokra épülő tudatlanságát bizonyára senki meg nem ingathatja.Nem is célja senkinek.Azt azonban tudnia kell,hogy nem minősíthet le senkit amiatt,mert vannak emberek,akik többet látnak a világból nálánál.
2011. dec. 11. 16:15
 28/58 Shai-Hulud ***** válasza:

Lehet olvasgatni a témával kapcsolatban:

[link]

Pedro

2011. dec. 11. 16:25
 29/58 some1 válasza:
20%
igen, a" bujj bujj szellem! " című rajzfilmben ,ami a minimax után szokott menni xD
2011. dec. 11. 19:44
 30/58 anonim válasza:
83%

Én is leirom a mi történetünket, csak hogy legyen még több elmeháborodott! :-)

Az én kislányom kb 1- 1.5 éves lehetett, külön szobába aludt, de mindig nagyon félt ha egyedül hagytam. Kb.ennyi idős korába ki tudtam valamennyire faggatni miért fél annyira, és miért nem akar egyedül aludni! Erre azt mesélte el, az ő kis kevés szokincsével akkor hogy fél a sötétben. Mondtam neki nem kell félni a sötéttől, ugyanaz van ott mint világosba. Erre azt mondta hogy nem mert sötétbe mindig jön egy fehér angyal. Alig hittem a fülemnek mit beszél ez a gyerek. Soha nem volt ilyesmiről szó elötte. És akkor még meséket se nézett. Most ő már 6 éves, de még mindig nem mer egyedül aludni! Aludni??? Még egyedül lenni a szobába se, sőt sötétbe még wc-re is mindig ki kellem kisérni. Pedig most már 6 éves!!

2011. dec. 12. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!