Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A gyerekeitek láttak vagy...

A gyerekeitek láttak vagy látnak szellemeket? Mit mesélnek? Mit csinálnak olyankor mikor látják őket? Hogy kezelitek a helyzetet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 20:27
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim válasza:
29%
Nem hiszek istenben, de hiszek a tudományban és az emberi gyarlóságban, és nem tudom elhinni hogylehet, ennyi kretén ember aki nem tudja tiszteletben tartani más véleményét. Amúgy én is hallottam már ilyenről,ismerőstől akinek van gyereke, nem hülyéztem le, elfogadtam amit mond sőt érdekesnek tartottam. Ha lesz gyerekem és hasonló történik, remélem képes leszek a megértően kezelni a dolgot.
2011. dec. 13. 22:57
 42/58 anonim ***** válasza:
47%
Nem látnak szellemeket. Mindenre nyitottak és ami új számukra arra ,,rácsodálkoznak". Akár csak egy szálló porszemre a szobában amire egy felnőtt nem is reagálna...Szellemek nincsenek.
2011. dec. 14. 13:16
 43/58 anonim ***** válasza:
82%

"Csak kétféle módon élheted az életed.Vagy abban hiszel,hogy a világon semmi sem varázslat,vagy abban,hogy a világon minden varázslat."

Einstein

2011. dec. 14. 17:11
 44/58 szolnokfika válasza:
A gyerekek látnak szellemet mivel amíg meg nem tanulnak beszélni addig inaktív a homloklebeny.Ha az agyunk 100%-át használnánk tárgyakat mozgatnánk az elménkkel.Ha a homloklebeny aktiválódik akkor ''leblokkolja'' azt sávot amiben a szellemek mozognak.Ez az oka hogy csak addig csinálnak értelmetlen dolgokat amíg meg nem tanulnak beszélni.
2011. dec. 15. 16:55
 45/58 anonim ***** válasza:
61%
én nem szólok le senkit semmiért, bár eléggé biztos vagyok benne, hogy engem le fognak. mindenki higgyen amit akar, én úgy gondolom, hogy 2x láttam szellemet, és egyszer átjárt a hideg az éjszaka közepén, minden előzmény nélül. felkeltem az álmomból(nem volt rossz álom)és magam sem tudom miért sírni kezdtem. bejöttek a szüleim, és tisztára meg voltak rémülve, nemt állítólag falfehér voltam (érdekes, mert nem voltam beteg és nyár volt, nyáron pedig mindig csokira sülök). az egyik szellem pedig nem sokkal egyik nagypapám halála után történt, és nagyon hasonlított rá. én ezóta hiszek bennük ja és nem vagyok vallásos, úgyhogy nem jézusozok megy istenezek.
2011. dec. 16. 18:06
 46/58 anonim ***** válasza:
Felvetettek itt a válaszok között egy érdekes kérdést. Ha a szellemek kommunikálni akarnak velünk, akkor mér kerülik a 'tudós' embereket, akik be akarják bizonyítani a létüket és nem mindenféle kuruzslással kommunikálni velük, hanem egyértelműen?
2011. dec. 16. 18:14
 47/58 anonim ***** válasza:
szolnokfika..:) Elárulom, hogy az agyunk minden területét használjuk, csak nem egyszerre, hanem váltott sávokban:))(tévhit, hogy 3%-ot. Ez igazából arra vonatkozik, hogy egyszerre összesen 3%) A homloklebenynek ehhez semmi köze. Tudományosan is megmagyarázható állítólag a halál közeli élmény ugyanonnan indul, mint az álmaink, az agyalapi mirigy váladékának hirtelen megsokszorozódásának műve. A képzelgések, hallucinációk és minden egyéb. DE! Attól, hogy nem adatott meg egy élmény mindenkinek, -valószínűleg a sok szkepticizmus miatt, nem kell másokat hülyének nézni, attól, hogy többek. Azért köszönjük a tudományos kitérőt.
2011. dec. 16. 18:34
 48/58 anonim ***** válasza:
82%
A szellemeket nem a tudós,a tudomány érdekli.Megjelenésének oka többnyire aggódása szeretteiért.Figyelmeztetni,óvni,vagy éppen megnyugtatni akar.Olykor csak elbúcsúzni.Az elválás számukra sem lehet könnyebb.
2011. dec. 17. 08:47
 49/58 anonim ***** válasza:

,,A szellemeket nem a tudós,a tudomány érdekli."

Ez egy jó érv arra, hogy miért nem látott még senki szellemet aki tényleg be akarta bizonyítani:-))) Mondjuk vicces érv.A gyerekek sem látnak szellemeket, a homloklebenynek meg ehhez semmi köze.

Dokit kérdezz erről,mielőtt belemész ilyen fejtegetésekbe, sok helyen tele van a válasz hibákkal.

2011. dec. 17. 20:29
 50/58 anonim ***** válasza:

Na, akik szt mondják, nem léteznek szellemek, mert ők nem látták.

Eszerint levegő sem létezik, hisz az is láthatatlan.

2011. dec. 19. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!