Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Minden erdő veszélyes. Kellő tisztelettel kell viseltetni iránta, és tudni, mikor jött el az ideje, hogy távozzon az ember. Nekem is voltak "szupernaturális" élményeim erdőben, sőt, az ilyen élményeim nagy része erdőben, vagy erdőben és hegyek között volt.
Sajnos a gombákhoz nem értek, ezért azokat maximum fényképezni szoktam. Mivel nem szeretek különösebben enni, ezért az ehető gombákat sem próbáltam soha felismerni. A nagy őzlábgombát felismerem, és itt ki is merült a tudományom.
Szerintem nem nagy baj, ha a gombákat nem ismered. Én mindig nagyon veszélyesnek tartottam, ha valaki kimegy csakúgy gombát szedni.
Ha megosztod velem valamilyen élményed, én szívesen meghallgatom. Nem kötelező. :)
Ez nagyon ijesztő lehetett. Vajon mi lett volna ha nem többen vagytok?
Pánikroham miatt nem tudsz elmenni oda egyedül? Ne válaszolj, ha nem akarsz.
Valószínűleg nem lett volna ilyen gond, ha egyedül megyek. Azóta jártam már kevésbé komoly, de azért még mindig elég cifra helyeken, de hasonlóval nem találkoztam.
Nem volt ilyesztő, inkább nyomasztó. Mint amikor rosszkor vagy rossz helyen, de nem te vagy az események középpontjában.
A pánikbetegség folyományai miatt, igen. Az elkerülő magatartás miatt kevésbé vagyok képes utazni, pláne egyedül.
Köszönöm, hogy elmesélted. :)
Én írtam valamelyik kérdésnél itt, hogy voltam rosszkor rossz helyen, valami energia-elszívás vagy nem emlékszem már mi kapcsán. Abban az volt a legdurvább, hogy hetekig nem tudtam, hogy mi történik, és attólmég, hogy rájöttem, végigjátszotta magát.
De mintha ezt az utolsó mondatot már leírtam volna valahol...:) Attólmég igaz. Ez nem vág a témába, de leírom rendesen, mert így érthetetlen és ez zavar.
Rosszkor rossz helyen: Ahol tartózkodnom kellett, történt pár éve egy tragikus esemény. Abban a hónapban, amikor történt, azt vettem észre, hogy erőtlen vagyok, depresszív, nem tudok szinte megmozdulni sem. Kb 2 hét után rájöttem, hogy mi történik, de attól még majdnem 2 hétig ugyanúgy tartott, csak már tudtam, hogy mi a bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!