Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/2705 A kérdező kommentje:
Habár te nem támogatod ezeket a szupernaturális élményeimet (nem hibáztatlak miatta!!) azért elmesélem, hogy amikor legutóbb kint voltam az erdőben, majdnem elnyelt engem. Biciklivel voltunk és egy lejtős, homokos részen elakadtam az emelkedőn, a homok nem engedte a kerekeim, az út megnyúlt, pánikoltam. Azóta nem engednek ki az erdőbe.:) Az itteni erdő veszélyes.
2021. dec. 7. 21:18
 292/2705 A kérdező kommentje:
Ez olyan izgalmas lehet. Gombát is szoktál szedni?
2021. dec. 7. 21:21
 293/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Minden erdő veszélyes. Kellő tisztelettel kell viseltetni iránta, és tudni, mikor jött el az ideje, hogy távozzon az ember. Nekem is voltak "szupernaturális" élményeim erdőben, sőt, az ilyen élményeim nagy része erdőben, vagy erdőben és hegyek között volt.

Sajnos a gombákhoz nem értek, ezért azokat maximum fényképezni szoktam. Mivel nem szeretek különösebben enni, ezért az ehető gombákat sem próbáltam soha felismerni. A nagy őzlábgombát felismerem, és itt ki is merült a tudományom.

2021. dec. 7. 21:29
 294/2705 A kérdező kommentje:

Szerintem nem nagy baj, ha a gombákat nem ismered. Én mindig nagyon veszélyesnek tartottam, ha valaki kimegy csakúgy gombát szedni.

Ha megosztod velem valamilyen élményed, én szívesen meghallgatom. Nem kötelező. :)

2021. dec. 7. 21:45
 295/2705 A kérdező kommentje:
Amikor autóval utaztunk, sokszor volt, hogy olyan szívesen megálltam volna és belesétáltam volna a tájba. De sosem utaztam egyedül, hogy megállhassak. Így nézve jobb is, veszélyes lehet csakúgy kiszállni bármilyen szép helyen és belesétálni a természetbe.
2021. dec. 7. 21:49
 296/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Egyszer, Pilisszentlélek fölött, a Szentlélek hegy lábánál belefutottunk túrán valamibe, amit nem kellett volna megzavarni. Nem láttunk semmit, de az egész túracsoport elhallgatott. Rákérdeztem, hogy mások is érzik e, hogy valami baj van az erdővel. Mások is érezték. Alapvetően egy nagyon nem érzékeny ember vagyok, ha ilyesmiről van szó. Ha már én is érzem, akkor baj van. Magyjából ezen a ponton láttuk meg a kosárlabda méretű, áttetsző vörös lebegő gömböt a fák között. Először én figyeltem fel rá, megkérdeztem a mögöttem gyalogló srácot, ő is látja e, és hát látta. Gyors kupaktanácsot tartottunk, hogy hátraarc, és vissza Pilisszentlélekre, vagy behúzott nyakkal, és nagyon kussban tovább, amilyen gyorsan lehet. Utóbbit választottuk, de úgy egy kilométeren át érződött a nyomás. Vagy rosszkor mentünk be oda, és megzavartunk valamit, ami emiatt dühös lett, vagy a csoportból valaki(k) miatt volt a dolog. Erdőben előtte sem, és azóta sem éreztem tömény haragot. Én csak azt az egy vörös szellemet láttam, de állítólag több is volt ott. Félreértés elkerülése végett, nem voltunk veszélyben. Csak nagyon nem láttak minket szívesen. Azóta voltam kétszer is egyedül túrázni a Pilisben, egyszer Dobogókőn, egyszer pedig lementem a Szerkövekhez, és azt a környéket jártam be. Sajnos már nem tudok eljutni egyedül sem oda, sem a Szentlélek hegyre. De az utóbbit szívesen meglátogatnám egyedül is. Egyedül teljesen más lenne a "fogadtatás".
2021. dec. 7. 22:04
 297/2705 A kérdező kommentje:

Ez nagyon ijesztő lehetett. Vajon mi lett volna ha nem többen vagytok?

Pánikroham miatt nem tudsz elmenni oda egyedül? Ne válaszolj, ha nem akarsz.

2021. dec. 7. 22:35
 298/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem lett volna ilyen gond, ha egyedül megyek. Azóta jártam már kevésbé komoly, de azért még mindig elég cifra helyeken, de hasonlóval nem találkoztam.

Nem volt ilyesztő, inkább nyomasztó. Mint amikor rosszkor vagy rossz helyen, de nem te vagy az események középpontjában.

A pánikbetegség folyományai miatt, igen. Az elkerülő magatartás miatt kevésbé vagyok képes utazni, pláne egyedül.

2021. dec. 7. 22:42
 299/2705 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy elmesélted. :)

Én írtam valamelyik kérdésnél itt, hogy voltam rosszkor rossz helyen, valami energia-elszívás vagy nem emlékszem már mi kapcsán. Abban az volt a legdurvább, hogy hetekig nem tudtam, hogy mi történik, és attólmég, hogy rájöttem, végigjátszotta magát.

2021. dec. 8. 00:44
 300/2705 A kérdező kommentje:

De mintha ezt az utolsó mondatot már leírtam volna valahol...:) Attólmég igaz. Ez nem vág a témába, de leírom rendesen, mert így érthetetlen és ez zavar.

Rosszkor rossz helyen: Ahol tartózkodnom kellett, történt pár éve egy tragikus esemény. Abban a hónapban, amikor történt, azt vettem észre, hogy erőtlen vagyok, depresszív, nem tudok szinte megmozdulni sem. Kb 2 hét után rájöttem, hogy mi történik, de attól még majdnem 2 hétig ugyanúgy tartott, csak már tudtam, hogy mi a bajom.

2021. dec. 8. 05:45
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!