Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Ha a tudatossá válástól intenzívebben éled meg az érzéseket, mondhatod, hogy erősödtek. Ha használod őket, akkor is erősödnek. És azok az érzések fejlődnek, erősödnek, amelyekre odafigyelsz. Ha a pozitív érzésekre koncentrálsz, azok erősödnek, nehezebben alakulnak ki negatív érzések. Ugyanennek az ellentéte is igaz lenne.
Az érzelmek átvehetők, és átadhatók. Ha valakinek negatívak az érzései a közeledben, hajlamos "indukálni" a hasonló érzéseket másokban is. Ugyanez igaz a pozitív érzésekre. Minél erősebb, annál inkább. Ha pozitív érzésekre koncentrálsz egy negatív környezetben, nem tudnak benned ilyet indukálni. Sajnos te sem nagyon tudsz bennük pozitívakat. Ahhoz sok nagyságrenddel erősebb kisugárzásodnak kellene lenni, mint a környezetedé, meg úgy általában mint amilyen most van.
A kisugárzás csak "melléktermék". A belsőd tükrözi a külvilág felé. Minőséget, és erőt. A minőség határozza meg, milyennek látnak mások. Például furcsának. Engem is annak látnak, csak engem nem pozitív értelemben. Viszont nekem gyenge a kisugárzásom. Ami esetemben jó, mert nem ragasztom át a hangulataimat, lelki állapotomat a környezetemre.
A minőség határozza meg, milyen hatást keltesz, az erő határozza meg, hogy hatsz e másokra. Ha nem igazán szoktál meditálni, abból valamennyire leszűrheted, hogy másokhoz képest milyen intenzív a kisugárzásod, hogy a környezeted hogyan reagál rád. A semleges, és pozitív emberek, ha erős kisugárzásod van, elkezdenek "hasonulni" hozzád. Erősödnek a pozitív érzelmeik. A negatív emberekkel súrlódhatsz emiatt, mert ellentétes beállítottságú vagy. Amennyiben nagyságrendekkel erősebb a kisugárzásod, a negatív emberek is elkezdenek hasonulni. Nem váltanak át pozitív beállítottságra, nem lesznek optimisták, életigenlők, de a negatív gondolkodás, ami eddig jellemző volt rájuk, egyre halványul. Ilyen erős hatása kevés embernek van.
Igen. Nem is sejtettem, hogy ez fog történni. Persze nem kellene meglepődnöm, ha valami monumentális, akkor az.
Amit észrevettem, hogy van, hogy zavarja a környezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!