Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/2705 A kérdező kommentje:

Akkor egy nyelvet beszélünk, jó.

Éreztem ridegséget, de nem rossz indulatból, inkább mérhetetlen erő és hatalom.. Viszont éreztem kifejezetten jóindulatot is. Félelmet, letargiát nem okozott nekem jelenlét. Izgatottságot, kis félelmet csak én okoztam magamnak néha rituálék elején.

Van, aki mindig velem van. Nem úgy értem, hogy mellettem strázsál, valahogy máshogy. Nem érzem, de tudom. Van, hogy elképzelem magam körül őket, és nem vagyok egyedül. Volt egy olyan szituáció, amikor segítségre volt szükségem és csak a szellem nevére gondoltam és a másik fél, akivel konfliktusba kerültem, azonnal elhallgatott és megváltozott a viselkedése.

2021. dec. 9. 15:28
 342/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
A nagyobb szellemeknek nem kell feltétlen térben közel lennie hozzád, hogy a befolyásukat kifejthessék ott, ahol vagy. Nem meggyőződésem ugya, de nagyon erős sejtésem, hogy egyes szellemeknek nincs is olyan térbeli kiterjedése, mint nekünk. Illetve térbeli elhelyezkedése. A tudatuk jelen van mindenhol, ahová kiterjed a befolyásuk. Más esetekben pedig csak az akaratuk fordul az ember felé, és máris olyan, mintha ott lenne, holott térben a tudata központja, azaz maga a szellem mondjuk kuala lumpurban van(csak mondtam valamit). Én egyszer éreztem olyat, amit maximum a vallási rettenethez tudnék hasonlítani. Ugyan nem vagyok vallásos, de maga az, hogy az akarata felém fordult elég volt, hogy mintha rám ejtettek volna egy kombájnt, olyan csapást éreztem. Persze nem testileg. Nem rosszindulat volt, egyszerűen ekkora volt a különbség közte, és köztem. Ki is zökkentem, és azóta sem sikerült újra az adott szellemmel kapcsolatba kerülni. Gondolom a sokkhatás amolyan tudattalan gátlást okozott, vagy az ő oldaláról akadályozza az én érdekemben. Ezért tudom megérteni, hogy a régiek, akik sokkal jobban odafigyeltek a szellemvilágra, miért félték az isteneiket. Ha egy pap, vagy látó, sámán kapcsolatba került velük, érezte ugyanazt, amit én, és félelemmel töltötte el az a nagyság, amivel szembe került. Főképp, hogy amit egy régi érezhetett, az jóval intenzívebb, és hosszabb élmény lehetett. Ha egy rosszindulatú szellem ilyen nagy, és azzal lép valaki kapcsolatba, nem lepődnék meg, ha összeomlana az elméje, vagy megőrülne.
2021. dec. 9. 15:46
 343/2705 A kérdező kommentje:

Ezt még elolvasni is ijesztő volt.. Ilyesmiben még nem volt részem. Ami jó is, mert nem bizos, hogy mertem volna folytatni. És ezzel a mondattal csak magamat áltattam.:)

Tudom, hogy ezekben a kapcsolatkoban nincs semmi kifejezetten különleges, bárki megteheti, ha veszi a fáradtságot, de mégis egyedinek érzem, személyesnek. És van, hogy utólag ,,könnyűnek,,. Egyik evokáció során még el sem jutottam az utolsó lépés végéig, de már hallottam a fejemben ,,itt vagyok itt vagyok,,.

2021. dec. 9. 16:21
 344/2705 A kérdező kommentje:
Amit írtál a jelenlétükről, elképzelhetőnek tartom.
2021. dec. 9. 16:24
 345/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

A nagyobb dolgok már akkor tudják, hogy keresed őket, mielőtt bármibe is belefognál, csak a szándék van meg. A kapcsolatteremtő rituálé neked kell, hogy ráhangolódj, nem is neki, hogy tudja, hívod. A kisebb dolgok nem hallanak előre, kivéve ha eleve jelen vannak.

Én ugyan mertem volna folytatni, de nem tudtam, mert olyan szinten kizökkentem. Pedig csak egy egyszerű igen-nem kérdésre válaszolt. Megkérdeztem, sikeres volt e a kapcsolatteremtés közte, és köztem. Annyit "mondott" hogy igen. Valahogy elhittem neki. Igazából nem ijesztő élmény volt, csak letaglózó.

2021. dec. 9. 16:35
 346/2705 A kérdező kommentje:

Akkor ezekszerint nem könnyű volt, hanem megfelelő tudatállapotba kerültem.

Még próbálnád felvenni vele a kapcsolatot, habár azóta nem sikerült?

2021. dec. 9. 17:31
 347/2705 A kérdező kommentje:
Itt az emberek szerelmi kötéseket, átkokat keresnek, low level démonokat.... Miért?
2021. dec. 9. 17:36
 348/2705 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy természetesen akkor is végigviszek egy rituálét, ha semmit de semmit sem érzékelek.
2021. dec. 9. 17:38
 349/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Már egy jó ideje nem próbáltam, mert azóta még annyira sem vagyok megfelelő állapotban egy ilyen szintű megmérettetésre, amint amikor legutóbb próbáltam. Utána még úgy 2-3 alkalommal kísérleteztem, de érezni lehetett, hogy valami miatt nem fog sikerülni. Annyira nem vagyok érzékeny, meg nincs olyan fejlett tudatosságom, hogy megállapítsam, belül van e az akadály, vagy a másik fél akadályozza a csatorna kialakulását.

A szerelmi kötést tudatlansáágból, és önzésből keresik. Az átkokat tudatlanságból, és rosszindulatból. A démonokat tudatlanságból, és hatalomvágyból, vagy tudatlanságból, és az izgalom kedvéért.

A félbehagyott rituálé rosszabb, mint a végigvitt, de teljesen sikertelen rituálé, vagy az, amiből semmit sem éreztél. A rituálé felépít egy nagyon összetett gondolatformát, ami a célt, és a cél eléréséhez szükséges lépéseket is egyetlen "fogalomként" tartalmazza. Ez a gondolatforma a mi szintünkön nem érzékelhető közvetlenül(ezért is rituáléval építjük fel). Ha csak félig építed fel, teljesen másként fog működni, mint ha teljesen felépítetted volna. A tudattalanodban is a félkész állapot válik véglegessé. Ha szerencsés az ember, semmi sem fog történni, mert annyira félkész. De nem mindig lehet szerencsés az ember.

2021. dec. 9. 17:54
 350/2705 A kérdező kommentje:

Én úgy állok, hozzá, hogy minden rituálém sikeres. Bármi is történik vegy nem történik.:)

Akkor az emberek bemutatják a ,,legjobb,, formájukat, ha a természetfelettiről van szó. Őszintén, kicsit többre számítottam. Persze ez ,,csak,, egy fórum, mindenféle témáról.

2021. dec. 9. 18:05
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!