Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Van akit észlelek, van akit nem. Érzem, hogy melyiküknek vagyok szimpatikus. Segítenie mindegyiknek kell.
A másik kategóriából, akik ellenszolgáltatásért tennének valamit, azt sem kötelező megadnom. De náluk még nem tapasztaltam kézzelfogható eredményt, amiért jutalmazás járna.
Én még nem találkoztam olyan szellemmel, aminek segítenie kellett. Olyannal igen, amelyik hajlandó volt, kérésre. Mondjuk kényszert sosem alkalmaztam. Ritkán dolgozok velük, főleg kérdéseknél, vagy vezetésnél, de mindig önkéntes alapú a részvétel.
Az olyanok részvételét meg eleve kizárom, amik gyanúsak. Például kellemetlen a jelenlétük. Értem én, hogy lelkes, csak nem amiatt lelkes, aminek én is örülnék...
,,Olyannal igen, amelyik hajlandó volt, kérésre.,, Valóban ez a helyes megfogalmazás. Kényszert én sem alkalmazok, nem is tudnék.
Lelkes entitással én nem találkoztam. Senki sem ugrott ki a bőréből, mert megszólítottam. Nem kaptam gyanús ajánlatokat, olyan piacos módra.
Akkor ezért jó az érzelmi transzmutáció? Mert jobban megértik az érzéseket?
Szellemekről, mint Spirit-ekről beszélünk ugye, és nem halott emberek szellemeiről..:) Csak, hogy biztos legyek benne.
Kellemetlen jelenlét alatt mit értesz?
Persze nem amolyan tini-horror stílusban teszem, látni kifejezetten sosem akarok semmit. Veszélyes dolgokat sosem teszek.
Felkészülés, megfelelő mentális állapot, koncentráció, vizualizáció, tisztelet.
Szellemekről szinte sohasem beszélek úgy, mint a halott emberek árnyalakjai. Azokat kísértetnek szoktam írni(ha már van rá szavunk, használjuk is), esetleg ha olyannal beszélgetek, aki a szellemet a halottakkal azonosítja, akkor a "holtak szellemeiről" beszélek. Halottakkal egyáltalán nem foglalkozok. A szellem olyasmi, ami sohasem élt anyagi testben, szellemként született, és szellemként is fog elmúlni.
A kellemetlen jelenlétet nehéz másképp megfogalmazni. Amikor a közeledben van, mindimum diszkomfortot érzel, amennyiben nem nyíltan viselkedik, csak jelen van, esetleg rejti a szándékát. Ha nem rejti, akkor pedig az alap jellemvonásait érzed. Általában félelmet, letargiát, vagy nyugtalanságot jelent az ilyen jelenlét, de a lehetőségek azért ennél tágabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!