Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
261/2705 anonim válasza:
Nekem az osztálytársaim miatt volt jó néha néha elmenni hittanra , a családomat meg inkább hagyjuk, nagyon szét vannak esve :/
262/2705 Grimfox válasza:
Nekem pont fordítva. Az általános iskola 8 évét az osztálytársaim tették pokollá, és csak a családomra támaszkodva bírtam ki.
263/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox, szerencsés is vagy. Örülök neki. :)
2021. dec. 5. 13:41
264/2705 A kérdező kommentje:
259 Jelentett számodra valamit a pillangó?
Latin tudásom azt jelenti, hogy ha felevenítem a nyelvtant és kapok a kezembe egy szótárat, akkor tudok (valószínüleg) szöveget fordítani. Beszélni nem kell tudni a nyelvvizsgához. Mindennapi társalgást nem tanítanak ezen a nyelven, mivel már nem használják.
Tanultam még egy kis ógörögöt, de azt autodidakta módon és még csak nagyon az elején jártam, szeretném majd folytatni.
2021. dec. 5. 13:48
265/2705 A kérdező kommentje:
Nekem az (egyik) kedvenc gyerekkori könyveim a Mítoszok és Legendák sorozatból a Vikingek és a Görögök voltak. Már akkor is érdekeltek ezek a mitikus témák. Az illusztrációkat pedig órákig tutdtam nézegetni, átrajzolni.
2021. dec. 5. 13:53
266/2705 anonim válasza:
Hát csak az jutott eszembe ,hogy ha pillangót látsz manifesztálás után akkor azvalóra válik vagy jót jelent. Csakhogy én konkrétan nem szoktam manifesztálni( vsak ha nagyon szeretnék valamit) , csak elgondolni és mondani , h na ezt manifesztálom . Tehát elég érdekes ,főleg ,hogy ilyenkor sose tudom,hogy akkor most melyik manifesztáció sikerült a több közül.
267/2705 A kérdező kommentje:
Ha szeretsz rajzolni, próbáld ki a sigil magick-et. Ott direkt jó, ha sokat csinálsz egyszerre és elfelejted melyik melyik.
2021. dec. 5. 14:04
269/2705 A kérdező kommentje:
Szívesen!
2021. dec. 5. 15:49
270/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox. Te ateistának vallod magad?
2021. dec. 5. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!