Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
241/2705 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan van ez a bűnbe születés, de én nem bűnben születtem, a szüleim teljesen legálisan és a házasság kötelékén belül vállaltak gyermeket. Magát a szexuális aktust pedig nem tartom bűnnek, ha kölcsönös beleegyezéssel történik.
2021. dec. 4. 21:30
242/2705 Grimfox válasza:
A kereszténység szempontjából mindegy, mennyire legális, vagy tiszta. Ha ember vagy, bűnbe születsz, bűnösként. Az eredendő bűn, és az emiatti átok minden embert érint, már fogantatástól. A keresztség felvétele sem törli el teljesen, csak a keresztényi élet után a halál. Nem véletlen nem szimpatikus a keresztény felfogás...
243/2705 anonim válasza:
Reinkarnációról mi a véleményetek ?
244/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox. Ezt már elfelejtettem a hittanórákról, és nem mondom, hogy hiányzik.
2021. dec. 4. 21:45
245/2705 A kérdező kommentje:
Reinkarnáció, karma nélkül. Lehet támadni!:)
2021. dec. 4. 21:49
246/2705 Grimfox válasza:
A reinkarnációt elképzelhetőbbnek, és logikusabbnak tartom, mint a túlvilág koncepciókat.
Kérdező, nem irigyellek, hogy hittanra kellett járnod. Én önállóan kutattam utána, meg vallásos emberekkel beszéltem erről, de én legalább önszántamból.
247/2705 anonim válasza:
245/246 . Nekem is arra kelett járnom és káté órára is! De otthagytam 1 ev utan es a pap még maga kérlelt,hogy járjak . De belőlem nem húztak hasznot :D fog nekik a tudod ki adozni :)))
248/2705 Grimfox válasza:
Látom hárman együtt megyünk a pokolra:D
249/2705 anonim válasza:
:DDDDD még jó ,hogy megismertük egymást előtte
250/2705 A kérdező kommentje:
Igen :)
Nekem heti 2x hittanóra. 2x mise, de egyet mindig ellógtam.. már akkor sem voltam igazán oda való, de amíg a szüleim döntöttek helyettem nem tehettem mást.
2021. dec. 4. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!