Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
231/2705 Grimfox válasza:
Nem biztos, hogy még látja. Ha tötölte a kérdést a listájáról, nem kap értesítést róla, hogy valaki írt ide.
232/2705 A kérdező kommentje:
De miért tette volna....?
2021. dec. 4. 20:13
233/2705 Grimfox válasza:
Erre ő tudja csak a választ.
234/2705 A kérdező kommentje:
Pedig úgy szerettem a hozzászólásait.
2021. dec. 4. 20:24
235/2705 anonim válasza:
Még itt vagyok, azért irtam azt amit ,mert nem akartalak zavarni titeket ,aztán utólag rá is jöttem a kérdésem válaszára :) társadalmi manipulációról irtam ,valamint ezzel kapcsolatban letr volna egy kérdésem de nagyon nagy valószínűséggel nem tudjátok rá a választ, és,hogy milyen hatásai vannak annak , ha egy tudatlan embernek mondunk valamit :)valamint arról is ,hogyan lehetne létrehozni egy tökéletes társadalamat, de aztán rájöttem .
236/2705 A kérdező kommentje:
Ha a kérdést nem tudjuk, akkor a választ sem. Örülök, hogy megoldódott magától a probléma.
2021. dec. 4. 21:05
237/2705 Grimfox válasza:
A társadalmi manipulációrűl elég sokat lehet tudni. Már nem is nagyon titkolják a tényét, és a módszerek egy részét sem. A tökéletes világ viszont lehetetlen, mivel csak tökéletes emberek lennének képesek létrehozni, és élni benne.
238/2705 anonim válasza:
Igen , mivel akarva akaratlanul mindenki bűnben születik vagy bűnbe .
239/2705 anonim válasza:
A társadalom manipulációrol nem tudok sokat, csak egyet,de annak nem jut eszembe a neve , egy régi ismerősöm emlitette ,hogy valamik vezetik valahogy a vilagot vagy idk
240/2705 Grimfox válasza:
Azt nem lehet bizonyítani. Mármint a háttérhatalmat.Még ha sejti is valaki, hogy ott vannak. A szuggesztió általi manipulációt, a politikai uszításokat, és tereléseket viszont látod, csak nem tudsz tenni ellenük. Már teljes arzenált használnak. Pozitív szuggesztiót, ha azt akarják, vásárolj, vagy tegyél meg egy bizonyos dolgot. Szeparációs manipulációt, "mi, és ők" nézőpont sugalmazását, ha konfliktust akarnak teremteni, és hamis igazságérzetet keltenek, ha egy cselekedetüket jogosnak akarják beállítani. Csinálják ezt a gyártók, és forgalmazók, politikusok, társadalmi szervezetek, és még sorolhatnánk. Tanultak a történelemből, csak épp a rossz részeket, és igyekeznek megismételni a hatásukat...Például a vallások "mi és ők" pszichológiáját átültették a közéletbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!