Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
221/2705 A kérdező kommentje:
A Gyűrűk Ura film vs könyv csatában hol foglalnál helyet? Én is olvastam/láttam őket. Persze nem a közelmúltban, így visszagondolva nekem mindkétféle tetszett.
2021. dec. 4. 17:49
222/2705 A kérdező kommentje:
Én A Gyűrűk Urát pont fiatalabban olvastam, de csak azért, mert a szüleim a Harry Pottert nem engedték. Vallásos neveltetés... a klasszikus mű belefért, az új varázslós ,,szektás,, könyv nem.
2021. dec. 4. 17:54
223/2705 Grimfox válasza:
Én 14 évesen olvastam először, miután láttam az első részt filmen. A filmet nem értettem, amíg a könyvet el nem olvastam. Láttam a filmeket, de nekem a könyv nagyságrendekkel jobban tetszett. Mondjuk ez így van minden film adaptációval. A könyv mindegyiknél jobban tetszett. A filmen nem olyan, mint ahogy én elképzeltem olvasás közben.
224/2705 A kérdező kommentje:
Igen, ez általában így van. Egy helyen találkoztam csak az ellenkezőjével: a Vampire Diaries sorozat sokkal sokkal jobb, mint a könyv.
Én is a filmet láttam előbb. Többször is, nagyon tetszett. Utána olvastam csak el.
2021. dec. 4. 18:14
225/2705 anonim válasza:
Kérdező, leirhatok egy gondolatot ,ami nem a kérdéshez kapcsolódik? (Ez most teljesen nem , mármint az eddigi válaszaim még valamennyire igen, de kivancsi lennek mit gondoltok errol )
226/2705 A kérdező kommentje:
Persze, írd, bármit..
2021. dec. 4. 18:28
227/2705 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,hogy közbeszóltam , felejtsd el ,én eltűnök ez alól a kérdés alól :)
228/2705 A kérdező kommentje:
De miért? Engem érdekel a kérdésed!
2021. dec. 4. 18:45
229/2705 Grimfox válasza:
Lehet hogy mégsem akarja kiírni közösbe.
230/2705 A kérdező kommentje:
Lehet. Akkor privátba írj, bármikor bármit.
2021. dec. 4. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!