Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
181/2705 A kérdező kommentje:
Először szerintem ne arra koncentrálj, hogy világsiker legyen, hanem kis lépésekben pl: találj jó producert/rendezőt (ha kell), támogató csapatot, jó színészeket/kamerást stb.. Kis lépések és összeáll a nagy kép.
2021. dec. 3. 20:57
182/2705 anonim válasza:
Pszicho /thriller / horror :) . Szabadidōmben irtam , és már régebótta gondolkoztam,hogy egyszer szervezek egy filmet(az is fō motiváciõ,hogy a nagyapám is szeretett volna filmrendezō lenni de ..) Tehát nem vagyokrendezō, nem is annak tanulok , csak majd amelett amit csinálok,szeretnék kiadni egy filmet ,ennyi lenne :) de nyilván nagyon szeretném,hogy sikeres legyen :)
183/2705 anonim válasza:
A filmel az a célom, ha nem is ùgymond világsiker , de sokakhoz eljusson!
184/2705 Grimfox válasza:
Az álmodozás, és a valós törekvések majdnem mindig elkülönültek nálam. Persze szórakoztat a fantasy, és a csilivili dolgok a fantasy világokban, de már az elején sejtettem, hogy nagyon nem így működnek a dolgok. Ami a legközelebb áll a csilivili fantasy jellegű mágiához, az a pszichokinézis által generált elektromosság, és hő/tűz. Ezeknek a létezését elképzelhetőnek tartom. Elég sok esetleírást lehet találni.
185/2705 A kérdező kommentje:
Sok sikert! :)
Bontsd le kisebb célokra, de ne feledd a nagyot sem.
2021. dec. 3. 21:07
186/2705 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, akkor két ellentétes irányból kerültünk ebbe a témába. Én álmodozó kisgyermekként, akinek hirtelen kitárult a világ. Azóta persze ,,realizálódott,, valamennyire (:)) a jelenleg számomra elérhető dolgok köre. Ahol mindig megtalálom a varázslatot, az a természet. Néha majdnem megszakad a szívem a boldogságtól, olyan gyönyörű az égbolt...
2021. dec. 3. 21:26
187/2705 Grimfox válasza:
Valószínű, hogy azért alakultam másként, mert a szimbólumok mindig is különösen érdekeltek. Az írott jelektől a különböző anyagok szimbolikájáig minden érdekelt, és ezekről találtam eleinte csak anyagot. Gondolom ezért is ragaszkodok ennyire a rituális gyakorlathoz. Az érdeklődésem 14 éves korom óta nem sokat változott e téren, csak a rálátásom. A fantasy iránti igényemet pedig kiélem különböző játékokban a d&d asztali rpg-től kezdve a különböző számítógépes játékokig.
188/2705 anonim válasza:
187# esetleg League of legendset nem játszol?
189/2705 Grimfox válasza:
Nem. A kompetitív játékokat nagyon nem szeretem. Ha lehet inkább single player, ha csak multiplayer van, akkor olyan, ahol nincs kötelező játékos játékos elleni harc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!